Веб сервис за електронску наплату путарине пушта се сутра у рад 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Веб сервис за електронску наплату путарине пушта се сутра у рад
Trenutno na sajtu: 360       |       Podeli:
29.12.2022 | 0 коментар(а)



Веб сервис за електронску наплату путарине биће пуштен у рад од петка, 30.12. 2022. године, најављено је из ЈП „Путеви Србије”.

Сервис ће у почетној фази функционисати на територији Републике Србије и исти ће бити доступан искључиво физичким лицима.

„У наредној фази, на основу до сада остварених преговора, очекујемо приступање земаља региона, тако да ће електронска наплата путарине ускоро функционисати кроз исту платформу у више заинтересованих земаља", кажу у ЈП Путеви Србије.

То ће омогућити свим корисницима да са истим ТАГ уређајем пролазе кроз више земаља учесница заједничког пројекта повезивања електронске наплате путарине у региону.

„Да бисте постали корисник електронске наплате путарине кроз јединствену плафторму за електронску наплату путарине, потребно је да поседујете ТАГ уређај (постојећи или ново купљени) као и платну картицу (дебитна/кредитна, mastercard, visa, maestro)", додају у овом јавном предузећу.

Корисницима ће се, након коришћења одређене деонице аутопута, извршити аутоматска наплата путарине са регистроване платне дебитне/кредитне картице.

Детаљно упутство како постати корисник web платформе за јединствену електронску наплату путарине, можете преузети са интернет презентације ЈП „Путеви Србије“.

ГЗС

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.779.938 посета
Тренутно на сајту: 361 посетилац(a)