Одложен Цецин концерт у Гучи за петак 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Одложен Цецин концерт у Гучи за петак
Trenutno na sajtu: 457       |       Podeli:
06.08.2014 | 0 коментар(а)



Гуча – Наступ Светлане Цеце Ражнатовић на Сабору трубача у Гучи, планиран за сутра у 23 сата



одложен је за петак, 8. август у 21 сат, на позорници на стадиону. Организатори су се на то одлучили јер је за четвртак најављено снажно невреме са обилним падавинама на подручју западне Србије.

“Цеца се сложила са тим, не желимо да посетиоцима ускратимо уживање у добром и квалитетном концерту. Она ће певати у 21 сат, а наступ Дејана Петровића померен је пола сата раније, тако да ће он свирати у 20:30 часова”, рекао је директор продукције Сабора трубача у Гучи, Добривоје Марински.

Разноврсни програмски садржаји за све

Како је рекао председник општине Лучани и Саборског одбора, Младомир Сретеновић, домаћини су се добро припремили за дочек бројних гостију, а програмски садржаји неће бити умањени због краћег трајања манифестације него лане.

“У финалу сениорске конкуренције наступиће 18 оркестара, док ће се међу пионирима надметати 13, а 10 у међународном такмичењу. Надам се да ће сви посетиоци бити задовољни, јер је програм разноврстан”, изјавио је директор Сабора и Центра за културу и спорт, Адам Тадић.

Тако ће данас у сати бити отворена привредна изложба, изложбе у Музеју трубе, потом ће бити представљене публикације и књиге о Сабору и Драгачеву издате у протеклих 12 месеци, посебним програмом обележиће се 100. годишњица избијања Великог рата, а у 20 сати, на позорници Центра за културу свираће оркестри награђени прошле године у оквиру програма “Победили су, заслужили су”.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Рекламирајте се на порталу Гласа западне Србије

Телефон: 032 347 001 | Мејл: redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.121.242 посета
Тренутно на сајту: 457 посетилац(a)