Др Тошић: Задовољни смо одзивом грађана за вакцинацију, до краја седмице комплетно ће бити вакцинисано 7000 људи 


Radmilo Mišović - Srbija je u opasnosti, Čačak na prekretnici, ne smemo dozvoliti da ga vrate nazad neodgovorni politikanti              U Srbiji danas promenljivo oblačno i vetrovito, sa temperaturama do 24              Održana tribina naprednjaka u Donjoj Trepči             

 
Др Тошић: Задовољни смо одзивом грађана за вакцинацију, до краја седмице комплетно ће бити вакцинисано 7000 људи
Trenutno na sajtu: 304       |       Podeli:
18.02.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Одазив грађана за имунизацију на подручју Моравичког округа је добар, кажу из Завода за јавно здравље у Чачку.
Др Аксентије Тошић, фото: ГЗС

„Врло смо задовољни обимом и одазивом наших грађана и самом динамиком процеса имунизације на целом Моравичком округу . Овај процес обављају практично све здравствене Установе, неке су укључене више, неке мање, чак је сада укључена и Општа болница у Горњем Милановцу, Домови здравља, Завод за Јавно здравље, али и сви остали здравствени радници својим понашањем и едукативним примером”, појаснио је др Аксентије Тошић, директор Завода за Јавно здравље.


Код осталог становништва и на основу свега тога може се рећи да је одзив грађана, односно број вакцинисаних до сада задовољавајући, што значи да је на подручју Моравичког округа преко 23 000 вакцинисано људи до сада.


„Што се тиче нашег града, можемоп рећи да је у току јучерашњег дана комплетно је вакцинисано преко 4000 грађана, а до краја седмице (укључујући викенд) да буде комплетно вакцинисано 7000, а то значи добити и прву и другу дозу било које три вакцине које су тренутно у понуди”, закључио је др Тошић.


ГЗС




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


aksentije tosic vakcinacija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.225.602 посета
Тренутно на сајту: 304 посетилац(a)