Чачанима пет медаља на државном првенству 


Radmilo Mišović - Srbija je u opasnosti, Čačak na prekretnici, ne smemo dozvoliti da ga vrate nazad neodgovorni politikanti              U Srbiji danas promenljivo oblačno i vetrovito, sa temperaturama do 24              Održana tribina naprednjaka u Donjoj Trepči             

 
Чачанима пет медаља на државном првенству
Trenutno na sajtu: 596       |       Podeli:
06.08.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Првенство Србије за старије јуниоре у атлетици које је одржано у Сремској Митровици

3. и 4. августа, обележили су одлични резултати чланова АК "ЧААК" освајањем три златне и две сребрне медаље. После изузетног резултата који је постигла у Бакуу, Ивана Илић је поред свог имена уписала још две сјајне победе у тркама на 100 метара и 200 метара.

Прави подвиг у трци на 3000 метара остварио је Огњен Николић победивши стандардног српског јуниорског репрезентативца Мирка Мауну, док се у трци на 5000 метара после велике неизвесности у продуженом финишу морао задовољити другим местом.

Трећи члан екипе "ЧААК" Сања Ђоковић освојила је друго место у дисциплини 3000 метара стипл, и четврто место у дисциплини 1500 метара.

Првог дана првенства Ивана Илић је у квалификацијама трке на 100 метара истрчала најбољи резултат и победом у својој групи остварила сигуран пут у финале. Финална трка је потврдила добру форму Иване Илић, остварен је резултат 12,14 секунди и нова титула државне првакиње, док су друго место поделиле Тамара Милутиновић и Сара Киш.

Првог дана такмичила је и Сања Ђоковић која је заузела 4. место у трци на 1500 метара.

Другог дана такмичења Ивана Илић је после убедљиве победе у својој групи у квалификацијама на 200 метара потврдила сјајну форму и у финалној трци. Остварени резултат 24,63 је свега 0,05 секунди слабији од њеног личног рекорда и рекорда Србије за млађе јуниорке.

У трци на 5000 метара Огњен Николић је заузео сјајно друго место иако је доста млађи и неискуснији од својих конкурената. Постигнути резултат 15:44,63 је одличан, јер је ово први Огњенов наступ у овој дисциплини.

Дисциплина 3000 метара стипл у којој је наступила Сања Ђоковић је веома тешка и захтевна, међутим храбрим трчањем од старта до циља успела је да освоји друго место и сребрну медаљу.

 

Глас западне Србије




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK ATLETIKA OGNJEN NIKOLIC PRVENSTVO JUNIORI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.154.175 посета
Тренутно на сајту: 597 посетилац(a)