Албанци кренули ка северу 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Албанци кренули ка северу
Trenutno na sajtu: 411       |       Podeli:
25.03.2022 | 0 коментар(а)



Колона оклопних возила РОСУ управо се креће из Приштине према северу КиМ.

Приштински медији су јавили да је полиција у већем броју кренула ка Северној Митровици, где је за данас најављен протест Срба поводом забране гласања на изборима 3. априла, можете погледати у видеу.

У међувремену, огласио се и портпарол косовске полиције Беки Кељани и изјавио је да су кретања специјалних јединица уобичајена и да нису везана за било какву специфичну активност.

"Позивајуц́и се на неколико текстова и публикација у разним медијима, у вези са кретањем специјалних јединица косовске полиције, обавештавамо вас да су кретања полицијских јединица уобичајена и да нису везана за неку посебну активност. Полиција је транспарентна и наставиц́е да вас обавештава као и увек о својим обавезама и оперативним активностима", рекао је Кељани за Газета експрес.


По правилу, оклопна возила РОСУ увек се прво окупљају у бази Белведере, а оваква возила, са до зуба наоружаним припадницима РОСУ, увек се прво стационирају у Јужној Митровици пред упаде на север КиМ.

Иначе, данас су за 12 сати заказани мирни протести Срба у Грачаници у Косовској Митровици због насиља Аљбина Куртија и одлуке да Србима забрани основна људска и демократска права.

 

 

ГЗС/Курир.рс




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.719.282 посета
Тренутно на сајту: 412 посетилац(a)