Ево где можете одсести за време Сабора виолиниста Србије у Прањанима 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Ево где можете одсести за време Сабора виолиниста Србије у Прањанима
Trenutno na sajtu: 875       |       Podeli:
08.07.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац / Прањани – Први Сабор виолиниста Србије биће одржан 16, 17. и 18. августа у горњомилановачком селу Прањани.

Најбољи су укрстили своја гудала широм Србије и дијаспоре како би се квалификовали, и сада чекају половину августа да покажу своје умеће.

Јединственост овог Сабора, али и медисјка промоција већ су пробудили заинтересованост бројних туриста жељних одмора за душу и тело. Велики број посетиоца, који се очекује, неће уживати само у звуцима виолине већ и у лепотама сувоборског краја, чистом планинском ваздуху али и у домаћој храни и пићу.

Велики број сеоских домаћинстава су на располагању за одседање гостију у дане Сабора.

„Већ имам доста позива оних који су заинтересовани да за време одржававања Сабора виолиниста проведу дане у прелепом сеоксом амбијенту, где могу да уживају у домаћој храни али и у чашици љуте”, рекао је за Глас западне Србије Сретен Весковић из Прањана.

Сабор виолиниста Србије у Прањанима, према речима ТО Горњи Милановац, Десимира Ћаласана, претендује да постане традиционлна манифестација.

„Изуезетно интересовање влада за овај Сабор. Тако да очекујемо да ова манифестација постане једна од водећих у нашем краја. Смештајни капацитети углавном се односе на локалне мештане, који имају развијен сеоски туризма. Издвојио бих СТЦ `Коштунићи`, али посетиоци не би требало да пропусте ни да обићу и преноће у селима Гојна Гора, Лозањ и Леушићи”, рекао је Ћаласан.

Будите део Сабора - Сеоска домаћинства у којима можете одсести:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sabor violinisti nocenje turisti pranjani kostunici

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.048.305 посета
Тренутно на сајту: 876 посетилац(a)