Вулин: Слушам како реже – да ако не буду победили, ето Мајдана, ето Запада… 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Вулин: Слушам како реже – да ако не буду победили, ето Мајдана, ето Запада…
Trenutno na sajtu: 422       |       Podeli:
28.03.2022 | 0 коментар(а)



Покрет социјалиста одржао је предизборни скуп како би подржали свог кандидата за председника Србије
Александар Вулин, председник Покрета Социјалиста, Фото: ГЗС

Александра Вучића и његову политику, а лидер ПС Александар Вулин поручио је да победа те коалиције мора бити убедљива како не би могла да буде оспорена и да свако мора да је прихвати и разуме јер ћемо у супротном, како додаје, имати сукобе на улицама подржане од Запада које ће предводити они који ће због туђих застава цепати српску.

„Не будемо ли изашли са српским народом да проговори онако како проговорити мора и може, већ 4. априла имаћемо оне који ће због туђих застава и туђих земаља да цепају српску заставу и крваве српске главе. Не да, не дам, не дам им! Све ове године успевали смо да сачувамо ову земљу, успевали смо да је сачувамо од зла најгорег – сукоба братског. А слушамо како реже, слушамо како позивају да – не буду ли успели да победе на изборима, да ће рушити на улицама, да не буду ли победили на изборима – ето Мајдана, ето подршке Запада, ето великих, ето моћних. Шта се пита српски народ ко ће њима да влада и како, кад има сила изнад њега. Нема силе изнад српског народа у Србији, нема силе изнад Срба, где год живели“, рекао је Вулин на том скупу.

 

Н1/ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


IZBORI POKRET SOCIJALISTA VULIN ALEKSANDAR VULIN ZAPAD MAJDAN VUCIC IZBORI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.713.590 посета
Тренутно на сајту: 423 посетилац(a)