Požega 7. aprila obeležava svoj dan, evo ko su dobitnici najviših opštinskih priznanja 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Požega 7. aprila obeležava svoj dan, evo ko su dobitnici najviših opštinskih priznanja
Trenutno na sajtu: 305       |       Podeli:
01.04.2024 | 0 коментар(а)



Požega - Svečanom akademijom, u nedelju 7. aprila od 16 sati, u sali bioskopa biće obeležen Dan



opštine Požega, odnosno sećanje na odluku knjaza Miloša Obrenovića iz 1832. godine „da grad osnuje i temelje istog postavi“.

To će biti prilika i da se zaslužnim pojedincima i kolektivima dodeli opštinsko priznanje „7. april”. Odlukom koju su usvojili odbornici Skupštine opštine Požega priznanje u vidu Povelje pripašće Fondaciji „Ana i Vlade Divac“ iz Beograda i Društvu za cerebralnu i dečiju paralizu opštine Požega.

Opštinsko priznanje u vidu Plakete sa grbom Opštine ove godine ide u ruke Dr Andrije Savića, neurohirurga i Dejana Jankovića, forenzičara.

Opštinsko priznanje u vidu Pohvale dobiće vaspitačica Snežana Zarić, nastavnici, profesori i stručni saradnici iz požeških škola: Ljiljana Jovanović, Ivana Marković, Toni Smiljanić i Gordana Varnica, kao i preduzetnik Mile Stojadinović iz Rečica.

Kao i prethodnih godina dobitnici Opštinskog priznanje u vidu Nagrade u novčanom iznosu od 40.000 dinara su istaknuti učenici požeških osnovnih i srednjih škola. Na tom spisku su Mihailo Filipović, Elena Stefanović, Magdalena Kovačević, Nevena Milijanović i Tamara Tešić. Pored njih ova nagrada će biti dodeljena i radniku JKP „Naš dom“ Obradu Đorđeviću, basket ekipi „Alo Požega“ i paraolimpijki Ivani Arsić.


Radio Požega / GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


POZEGA DAN OPSTINA PRIZNANJA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.649.344 посета
Тренутно на сајту: 306 посетилац(a)