Мирјана Ђурић председница Градске општине Севојно у наредне четири године 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Мирјана Ђурић председница Градске општине Севојно у наредне четири године
Trenutno na sajtu: 216       |       Podeli:
10.06.2022 | 0 коментар(а)



Севојно - Већином гласова присутних одборника дипломирани економиста Мирјана Ђурић

изабрана је за председницу Градске општине Севојно. У њеном тиму у наредне четири године биће Мијодраг Пејић који ће обављати функцију заменика председника и Милија Кулашевић, Младенко Марковић, Миливоје Јеремић, Борко Вујовић, Верица Маричић, Игор Мариновић и Живан Ршумовић, чланови Општинског већа, наводи се на сајту града Ужица.

Уз захвалност на поверењу и избору, председница Градске општине Севојно Мирјана Ђурић, истакла је да ће бити председник свих грађана, и стремити ка томе да се сви проблеми решавају брзо, плански и системски како би општина Севојно била оптимално место за живот, рад, развој и напредак.

Мирјана Ђурић, фото: сајт града Ужица

„Мотивисана огромном и искреном жељом за напредак наше општине, са тимом својих брижљиво одабраних, способних и одговорних сарадника, окупљених око одличне идеје, уверена сам да ће нам време пред нама донети обиље позитивних промена и да ће то осетити сваки наш грађанин.
Циљ нам је да свакога дана урадимо нешто ново за бољи живот људи који овде живе, раде и стварају, да урадимо нешто за нашу децу и за наше родитеље, за све нас. Водићу бригу о обичном човеку, пољопривреднику, пензионеру, здравственом и просветном раднику, најмлађима и свим грађанима. Настојаћу да Севојно буде општина младих, истовремено достојно уважених старијих суграђана, општина напредних људи, задовољних и радосних грађана”, казала је Ђурић.

Новоизабраном руководству Градске општине Севојно обратила се и градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић.

Градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић, Фото: сајт града Ужица

„Верујем али и очекујем да ће у свом мандату новоизабрано руководство радити у служби својих суграђана и реалним планирањем деловати у складу са њиховим потребама. Важно је да додам да је Севојно градска општина која заслужује да има све услове за нормално функционисање и да као таква буде индустријски и привредни центар. Важне и велике ствари смо урадили у Севојну, од челичног цевовода, преко реконструкције амбуланте, путне инфраструктуре али и спортских и културних садржаја и надам се да ћемо оправдати поверење које нам је указано” рекла је градоначелница Ужица.

За избор Мирјане Ђурић гласало је 12 од 18 присутних одборника Скупштине Градске општине Севојно, по предвиђеној процедури, тајним гласањем.

 


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sevojno skupstina predsednica opstina mirjana djuric

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.458.741 посета
Тренутно на сајту: 217 посетилац(a)