Žila kucavica Gornjeg Milanovca - u toku asfaltiranje Železničke ulice 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Žila kucavica Gornjeg Milanovca - u toku asfaltiranje Železničke ulice
Trenutno na sajtu: 446       |       Podeli:
12.07.2023 | 0 коментар(а)



Gornji Milanovac - Pored lokalnih i nekategorisanih puteva, ove građevinske sezone rade se i gradske ulice. U toku je asfaltiranje Železničke ulice,



za šta je iz opštinskog budžeta izvojeno više od 25 miliona dinara. Radove je danas obišao predsednik opštine, Dejan Kovačević.

-Železnička ulica je žila kucavica Gornjeg Milanovca i jedna od alternativa glavne ulice. Bila je u jako lošem stanju i ove godine smo odlučili da je obnovimo. Do sada je završeno nešto više od polovine ulice, a ostatak ćemo uraditi sledeće godine i time je sastaviti sa glavnom ulicom. Ono što je još značajno reći, jeste da su nam radovi u toku na skoro svim gradilištima, da smo Dugalićevu završili i da ostaje još da privedemo kraju radove u Mladena Žujovića – rekao je predsednik.

Kovačević je ovom prilikom najavio da će u narednih par dana biti gotova i projektna dokumentacija za izgradnju kružnog toka i rekonstrukciju Takovske ulice.

GZS

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti gornji milanovac asfalt

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.352.159 посета
Тренутно на сајту: 447 посетилац(a)