Комби ударио у возило које је стајало на семафору, од силине оштећен и пежо 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Комби ударио у возило које је стајало на семафору, од силине оштећен и пежо
Trenutno na sajtu: 523       |       Podeli:
20.12.2021 | 1 коментар(а)



Чачак - Троструки удес на обилазници око Чачка догодио се данас око један час после подне,
Фото: РИНА

када је за сада и још неутврђених околности комби возило нововарошких регистарских ознака које се кретало ка Ужицу ударило у возило марке ауди које је стајало на семафору, које је затим ударило у пежоа који се такође налазило испред.

„Чули смо јаке ударце нисмо знали шта се дешава, помислили смо да је поново нешто експлодирало у фабрици Слобода, када смо изашли имали смо шта и видети.Три аута тотално слупана, а штета тотална, делови су свуда по путу као и уље које је исцурело", казао је за РИНУ један од очевидаца.

У овом удесу није било теже повређених лица, а детаљном истрагом ће се утврдити околности које су довеле до ове саобраћајне незгоде.

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Branko

    Kakav naslov ha ha ha Zalosno ko je novinar



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.607.625 посета
    Тренутно на сајту: 523 посетилац(a)