Убијена два младића у Копенхагену, један пореклом из Чачка 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Убијена два младића у Копенхагену, један пореклом из Чачка
Trenutno na sajtu: 381       |       Podeli:
10.03.2023 | 0 коментар(а)



Два младића из Србије убијена су у понедељак у Данској у Копенхагену! Њих је из непознатог разлога напала група младића. Наводно
Фото: ГЗС, илустрација

је један од нападача био познат убијеним младићима, али полиција ради на расветљавању овог случаја.

Петар Стешевић (17), пореклом из Црне Горе, убоден је у срце, док је његов пријатељ Н.Ш. (18), пореклом из Чачка, пререзан врат. За овај напад осумњичен је Пакистанац (17), а према незваничним информацијама, још један младић је повређен али је ван животне опасности.

"Све се догодило 300 метара од наше куће овде, он је увече изашао са два другара, Н.Ш. и једним момком из Данске. Мајка га је звала и рекао јој је само да кренуо кући, а био је баш близу и кад се није појавио ускоро она га је поново позвала, али није одговарао. Онда је позвала полиција и рекла да се десило најгоре.

Петар би за три месеца напунио 18 година, требало је да дипломира, живот је био пред њим. Био је велики спортиста, а са момком који је био са њим се дружи читав живот, обојица су рођена овде у Данској, играли заједно фудбал, баскет...", рекао је отац Петра, Ненад Стешевић.

Ненад Стешевић није желео да износи детаље о другом убијеном младићу из поштовања према његовој породици. Истрага је и даље у току према његовим речима, и даље нису сигурни шта се тачно догодило.

ГЗС/ МОНДО, КУРИР




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Ubistvo kopenhagen mladici

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.030.728 посета
Тренутно на сајту: 382 посетилац(a)