Приоритет Полицијске управе у Чачку безбедност у саобраћају 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Приоритет Полицијске управе у Чачку безбедност у саобраћају
Trenutno na sajtu: 353       |       Podeli:
16.12.2022 | 0 коментар(а)



Један од приоритета Полицијске управе у Чачку јесте контрола учесника у саобраћају на путевима



Моравичког округа, на путевима Моравичког округа биће појачане контроле за предстојећи викенд, као и за Св. Николу, једној од најбројнијих крсних слава у Срба.

„С обзиром на то да је безбедност у саобраћају један од приоритета Полицијске управе у Чачку, саобраћајна полиција даноноћно контролише наше путеве с акцентом на откривање прекршаја који су и најчешћи узроци саобраћајних незгода, поготово оних у којима има погинулих и повређених.

Милош Дуканац, официр саобраћајне полиције у Чачку, фото: ГЗС

Посебна пажња усмерава се на откривање возача који возе неприлагођеном брзином, под дејством алкохола и психоактивних супстанци, јер су они ризични за све учеснике у саобраћају и зато улажемо максималне напоре да се адекватно санкционишу”, рекао је за Глас западне Србије Милош Дуканац, официр саобраћајне полиције у Чачку.

Дуканац је нагласио да полиција наставља појачано да контролише саобраћај и апеловао на возаче да не седају за волан уколико су пили алкохол и да поштују све остале саобраћајне прописе, јер на тај начин чувају свој и животе других учесника у саобраћају.

Укључење уживо емитовано у емисији „Јутро” на Првој телевизији:

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SAOBRACAJ KONTROLA CACAK MILOS DUKANAC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.165.841 посета
Тренутно на сајту: 353 посетилац(a)