Градска библиотека наставља рад са корисницима 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Градска библиотека наставља рад са корисницима
Trenutno na sajtu: 730       |       Podeli:
07.05.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Градска библиотека „Владислав Петковић Дис” ће од сутра да настави рад са корисницима.

Радно време Библиотеке биће од 8.00 до18.00 часова радним данима и од 9.00 до14.00 часова суботом.

Наставак рада са корисницима биће организован у складу са препорукама за заштиту здравља запослених и корисника што подразумева: обавезно ношење заштитних маски у објекту Библиотеке; обавезно ношење заштитних рукавица за запослене који рукују са библиотечком грађом; изоловање раздужене грађе минимум 24 сата; појачане мере хигијене и чишћења просторија и радног простора; забрана коришћења система климатизације.

Корисници ће моћи да физички користе просторије установе на приземљу и првом спрату, поштујући мере заштите здравља уз  обавезно ношење заштитних маски, одржавања дистанце у односу на друга лица и истовременог боравка до три корисника у одељењу. Читаонице Библиотеке неће радити због мера заштите здравља.

Корисници могу у овом периоду раздужити грађу коју имају код себе, позајмити до три наслова и продужити чланарину. Путем телефона 032/340-960 и 032/342-755, као и на email biblioteka@cacak-dis.rs  може се проверити расположивост одређених наслова и извршити резервација књига.

Грађа која се враћа у Библиотеку биће одлагана на наменским пултовима и полицама које ће бити постављене поред Позајмног и Одељења за децу и младе. Враћена грађа остаје на тај начин изолована најмање 24 часа пре њеног раздуживања, враћања у фонд и поновног издавања.

Сва одељења наставиће да пружају услуге корисницима путем телефона и електронске поште, као и путем међубиблиотечке размене. Корисници могу да се консултују са стручним радницима Библиотеке око фонда, жељених наслова или публикација и да електронским путем добију скенирану или фотографисану грађу, односно путем међубиблиотечке размене.

Огранци на селу накнадно ће почети рад са корисницима, о чему ће јавност бити благовремено обавештена.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


bibliotekla cacak pocinje sa radom

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.092.959 посета
Тренутно на сајту: 730 посетилац(a)