Црвени крст Ужице победник Међурегионалног такмичења екипа из девет округа Србије 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Црвени крст Ужице победник Међурегионалног такмичења екипа из девет округа Србије
Trenutno na sajtu: 384       |       Podeli:
13.06.2022 | 0 коментар(а)



Ужице - У суботу, 11. јуна у Крагујевцу је одржано међурегионално такмичење у првој помоћи

и реалистичком приказу повреда, стања и обољења. Са освојена два прва и једним другим местом екипе Црвеног крста обезбедиле су пласман на државно такмичење, које се одржава у септембру.

Екипе Црвеног крста Ужице припремале су се од децембра месеца за ову такмичарску сезону. На међурегионалном такмичењу у Крагујевцу, Црвени крст Ужице освојио је два прва места у пружању прве помоћи и једно друго место у реалистичком приказу повреда, стања и обољења.

Овим успехом, Црвени крст Ужице је укупни победник међурегионалног такмичења у коме су учествовале екипе из 9 округа Србије и то Мачванског, Подрињског, Златиборског, Колубарског, Рашког, Моравичког, Расинског, Поморавског и Шумадијског.

Екипе настављају са припремама за септембар, када ће на државном такмичењу приказати своје знање и представљати град Ужице.

 

 

ГЗС/Сајт града Ужице

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.041.151 посета
Тренутно на сајту: 384 посетилац(a)