U Čačku sinoć evakuisana četiri lica i srušena dva mosta 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
U Čačku sinoć evakuisana četiri lica i srušena dva mosta
Trenutno na sajtu: 449       |       Podeli:
16.06.2023 | 0 коментар(а)



Čačak - Sinoć su vatrogasci spasioci evakuisali četiri lica, dva iz Mršinaca, dva iz Kukića, a najugroženiji deo teritoriji grada Čačka



Zablaća sve do Goričana, rekao je za GZS Bratislav Zečević, načelnik Štaba za vanredne situacije grada Čačka dodajući da su ekipe Civilne zaštite su od sinoć na terenu.

„Postoje kuće koje su odsečene jer su se urušila i dva mosta u MZ Petnica. To ne možemo sada sanirati, samo ćemo ih izvaditi iz reka, da se ne bi preprečili u vodi i napravili barijeru da ponovo dođe do izlivanja”, rekao je on.

Bratislav Zečević, načelnik Štaba za vanredne situacije grada Čačka - foto: Jovan Nikolić

Zečević apeluje da građani pročiste kanale ispred svojih domaćinstava i da zaštite svoje kuće.

„Treba da postave barijere ispred ulaznih vrata kako voda ne bi prodrla u stambene delove, ne da štite dvorišta. Čim voda prodre u kuću odmah da se gasi struja sa glavne sklopke i da se zovu vatrogasci spasioci na broj 0800 112 032 kako bi se hitno reagovalo”, istakao je Zečević.

Opširnije večeras u Dnevniku zapadne Srbije koji se emituje od 21.00 čas na Moja TV i to na 653 ili 244 kanalu kablovskog operatera Supernova, kao i na 450 kanalu SBB operatere. Takođe, u istom terminu DZS se emituje i na televiziji Telemark i TV GM.

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vreme cacak poplave zecevic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.341.593 посета
Тренутно на сајту: 450 посетилац(a)