Sutra je dan opštine Ivanjice: Brojna priznanja zalužnima za doprinos u razvoju podgolijske varošice 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Sutra je dan opštine Ivanjice: Brojna priznanja zalužnima za doprinos u razvoju podgolijske varošice
Trenutno na sajtu: 412       |       Podeli:
15.06.2023 | 0 коментар(а)



Ivanjica - Opština Ivanjica sutra obeležava svoj dan i tim povodom na svečanosti u Hotelu Park biće dodeljena priznanja za dobrinos razvoju ove opštine.
Ivanjica sutra obeležava dan opštine; Foto: GZS

Plaketa za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji opštine Ivanjica biće dodeljena ministru za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikoli Selakoviću.

Plaketu za za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji opštine Ivanjica, kao i pomoć preko Sektora za vanredne situacije prilikom elementarnih nepogoda dobiće ministr unutrašnih poslova, Bratislavu Gašiću.

Miloradu Veljoviću, savetniku predsednika Republike Srbije za bezbednost biće uručena Plaketa za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji opštine Ivanjica, svojim ličnim autoritetom i zalaganjem, dok će profesorki dr Sanji Radojević Škodrić generalnoj direktorki RFZO-a Srbije biti uručeno ovo prestižno priznanje za izuzetan doprinos razvoju opštine ,kao medicinski stručnjak, menadžer i dokazano veliki prijatelj opštine Ivanjica.

Profesor Dr Ivan Palibrk specijalista anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine dobiće Plaketu za izuzetan rad koji budi veru u plemenitost i uzvišenost poziva i veliko zalaganje za svoje ivanjičane.

Pohvalu za izuzetan gest donatorstva opštini Ivanjica dobiće Dobrivoje Pantović iz Ivanjice sa trenutnim boravištem u Americi.
Pohvalu za izuzetan doprinos, trud i zalaganje u radu sa decom i odraslima kao predavač, dirigent i pevač dobiće Anite Pešić Ivković, dirigent Gradskog hora i profesor muzičke kulture.
Milovanu Markoviću, profesoru matematike-P biće dodeljena Pohvala za
izuzetan doprinos u obrazovanju i vaspitanju učenika i kontinuiranom kvalitetnom profesionalnom radu kao predavač, dok će Dragani Maričić, profesorki geografije Pohvala biti uručena zbog izuzetnih i veoma zapaženih uspeha u radu i učestvovanju i osvajanju veoma visokih mesta na mnogobrojnim takmičenjima njenih učenika.
Vladanu Jeremiću, koreografu i rukovodiocu svih ansambala Kud-a „ Moravica“ Pohvala će biti uručena zbog izuzetnog doprinosa, truda i zalaganja u radu sa decom i odraslima u negovanju i širenju ljubavi prema narodnoj tradiciji i folkloru.
Fudbalskom treneru Miliću Ćurčiću pohvala će biti uručena za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji sporta opštine Ivanjica.
Ženskoj pevačkoj grupi „Bele rade“ Pohvala će biti dodeljena
za izuzetan doprinos u negovanju tradicije i kulture ovog kraja kroz pesmu, rukotvorine i etno kuhinju.
Dragani Savić – članici odreda Izviđača “Ratko Sofijanić“ biće uručena novčana nagrada za izuzetano zalaganje i afirmaciju osoba sa invaliditetom, kroz aktivno učešće u klubu i drugim sferama društvenig života, dok će ista nagrada biti uručena Zorici Jovićević, vlasnici radionice za izradu odeće i narodne nošnje“Vez majke Hrabrost“ za izuzetan doprinos u negovanju tradicije i kulture ovog kraja kroz stare zanate, kao i Milki Poledici, profesorki fizike zbog izuzetnih i veoma zapaženih uspeha u radu i osvajanju zapaženih rezulatata na mnogobrojnim takmičenjima njenih učenika na svim nivoima, ali i Nikoli Miloševiću-istaknutom radniku Vatrogasne službe za požrtvovanost i hrabrost ,kako kao vatrogasaca tako i kao ratnog vojnog veterana.




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


IVANJICA DAN OPSTINE GOLIJA GASIC MINISTAR GASIC VESTI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.397.015 посета
Тренутно на сајту: 413 посетилац(a)