У Атомској бањи све више гостију, утростручен број из Емирата 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
У Атомској бањи све више гостију, утростручен број из Емирата
Trenutno na sajtu: 461       |       Podeli:
31.07.2017 | 0 коментар(а)



Чачак, Горња Трепча - У Атомској бањи Горња Трепча у првој половини ове године настављен је тренд раста како у погледу посећености,

тако и у погледу остварених прихода. Статистички подаци указују да је укупна оперативна добит увећана за 14 одсто у првих шест месеци у односу на прошлу годину, као и број посетилаца, који је увећан за 16 одсто.

Из године у годину се остварује и пораст страних гостију, тако да је тај број у порасту за девет одсто у односу на исти период лане. Поред наведеног, тренд раста има и укупан број ноћења у првих шест месеци у односу на прошлу годину и то за 12 одсто.

У саопштењу се наводи да су овако добри резултати остварени између осталог и захваљујући добро осмишљеној маркетиншкој кампањи, у оквиру које Атомска бања врши успешну презентацију дестинације како на домаћим тако и на међународним сајмовима туризма, очекује се наставак посете сајмовима што резултира повећањем броја страних пацијената који долазе на рехабилитацију.

Фото: Промо

Ове године и број гостију из Емирата је утростручен. Наравно то нису масовни туристи у Атомској бањи, али се бројке увећавају. Атомска бања полако почиње да се појављује као симбол оздрављења и као бренд у овим земљама, као сто је у Русији последњих пет година.

У првој половини године искоришћено је око 1.000 ваучера Министарства туризма, а до краја сезоне се очекује више од 3.000 посетилаца са овим бенефитом. Ваучер у Атомској бањи није довео само нове госте, већ је омогућио и онима који дуг низ година долазе овде да лакше приуште себи рехабилитацију.

Фото: Промо

Ово је девета година од успешне приватизације. Атомска бања бележи сталан раст добити који се из године у годину перманентно увећава, наводи се у саопштењу Атомске бање.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.437.361 посета
Тренутно на сајту: 461 посетилац(a)