Дино парк се представио у знаку младости и хуманости на Краљевом тргу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Дино парк се представио у знаку младости и хуманости на Краљевом тргу
Trenutno na sajtu: 437       |       Podeli:
19.08.2021 | 0 коментар(а)



Чајетина - Богат програм „Златиборског културног лета” наставио се вечерас фестивалом „Упознајмо Србију кроз младост”

у организацији Дино парка, када се публици на Краљевом тргу представило око 350 учесника из општина широм Србије.

Дефиле свих учесника кренуо је у 18:45 од Дино парка, пешачком стазом до Краљевог трга, где је у 20 часова и отворен фестивал.

Организатори су истакли велику захвалност општини Чајетина и Туристичкој организацији „Златибор”, а част да отвори ову манифестацију имао је заменик председника Општине Чајетина Милоје Рајовић који је пожелео добродошлицу присутнима и позвао их да посете бројне локалитете у околини Златибора, док је програм фестивала почео химном Србије у извођењу Зоне Стојановић ученице четвртог разреда.

Публици су се потом представили учесници из КУД-а Абрашевић из Краљева „Играма из Студенице”, да би затим наступили и КУД „Наш Завичај: из Севојна, Градско Фолклорни ансамбл „Зо-Ра” Зајечар, КУД „Завичај” из Злакусе, КУД „Буковик” из Мозгова, КУД „Абрашевић” из Смедеревске Паланке, КУД „Јадар Доњи Добрић” а велике аплаузе привукле су девојке из балетског студија „Марија Мага Магазиновић” из Ужица.
Манифестација је имала хуманитарни каракетер, а сви присутни који су желели да дају свој допринос могли су да посете штанд поред бине и учествују у акцији за јунаке нашег доба, децу која тренутно бију битке против најтежих болести.

Дино парк се налази на око 6 хектара у самом центру Златибора, а од самог оснивања посвећени су хуманитарном раду. До сада су обишли 12 градова и општина, а у посету су довели преко 5000 деце која тренутно живе у лошијој материјалној ситуацији.
Програм Културног лета наставља се већ сутра концертом Хора и Симфонијског оркестра Радио-телевизије Србије од 20 часова на Краљевом тргу.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


DINO PARK KRALJEV TRG

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.425.654 посета
Тренутно на сајту: 437 посетилац(a)