Одборници Нове Србије уместо на скупштини данас су на улици 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Одборници Нове Србије уместо на скупштини данас су на улици
Trenutno na sajtu: 299       |       Podeli:
19.02.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Одборничка група Нове Србије бојкотује рад локалног парламента као и рад скупштинских радних тела, рекао је одборник странке
Одборници Нове Србије, фото: РИНА

Милан Драшкић, додајући да неће ни узимати дневнице за припремне седнице јер би то било крајње неморално.

„Ми ћемо у данима када заседа скупштина обезбедити непрекидно дежурство наших одборника у просторијама странке где сви незадовољни суграђани могу да дођу да упуту своје замерке”, истакао је Драшкић.
Одборници Нове Србије и данас су на улици уместно на скупштинском заседању због, како наводи шеф ОГ НС Милан Марић, низа афера и малверзација.

„Основни разлог је доношење рестриктивног Пословника о раду скупштине града и предстедавања Игора Трифуновића који на сами помен председника државе и СНС опозиционим одборницима изриче опомене и удаљује их. Такође успротивили смо се и увођењу полиције у скупштину града, тиме је нарушена аутономија јер никада до сада нису улазила униформисана и наоружана лица. Одборничка група је на улици и због афера: директора Дома ученика Зорана Лекића, загађења Лупњаче и Западне Мораве, нелегалних 100 садница јавора на обали Западне Мораве, рушења објеката у Хајдух Вељковој улици због чега је једна особа повређена, због афере „теткин зид”, новогодишње јелке, избор директора у јавним установама и предузећима где су постављена нестручна лица, легализација спрата на згради биоскопа Сутијеска, на који начин су урађени радове на вијадукту, отварање стартап програма у граду Чачку као и предфинансирање филма Краљ Петар. Још један веома битан разлог због чега нећемо учествовати у скупштинском раду је зато што нисмо у могућности да предложимо тачке дневног реда што смо по старом могли. Хтели смо да укажемо на бројне малверзације у ФК Борац а нисмо у могућности да ту тачку дневног реда предложимо у скупштинском заседању, као ни формирање Анкетног одбора који би преиспитали изградњу стадиона и финансирање клуба који је на рубу пропасти. Чланови Нове Србије учествују и у шетњама петком а главни разлог је издаја Косова, јер је држава прећутно подржала формирање војске Косова и увођење такси”, рекао је Марић.

РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.913.274 посета
Тренутно на сајту: 300 посетилац(a)