Јован Ђукић подржао листу Српскe напреднe странке 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Јован Ђукић подржао листу Српскe напреднe странке
Trenutno na sajtu: 320       |       Podeli:
16.02.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - У просторијама ОО Српске напредне странке у Горњем Милановцу грађани су синоћ

имали прилику да својим потписом дају подршку листе СНС-а на парламентарним изборима.

Међу првима подршку је потписао Јован Ђукић, селектор параолимпијске атлетске репрезентације Србије.

– Одлучио сам да подржим Српску напредну странку јер смо сведоци да последњих година Република улаже значајна средства у развој свих спортова. Од када је Александар Вучић на челу земље, а ово говорим из сфере спорта, никаква кашњења у исплатама нисмо имали. Испраћа нас на такмичења, дочекује и пружа огромну подршку и тиме смо заиста веома задовољни. Нама је главни партнер држава, на челу са председником и Министарство омладине и спорта на челу са Вањом Удовичићем. Добили смо помоћ, два пута по 20 милиона за параолимпијске спортове, што је огромна и неочекивана помоћ, а и сам буџет нам је значајно увећан што нам омогућава да одрадимо све планиране активности. Наравно, за сву помоћ одужујемо се резултатима које постижемо – истакао је Ђукић и додао – велику помоћ имамо и од локалне самоуправе и председника Дејана Ковачевића и све су то разлози због којих сам одлучио да дам подршку Српској напредној странци.

Дејан Ковачевић , председник ОО СНС Горњи Милановац рекао је не треба да чуди што су Милановчани синоћ у великом броју дошли да подрже Српску напредну странку, јер су остварени резултати видљиви и стварни.

-Велика је заинтересованост за подршку листе Српске напредне странке на парламентарном нивоу, али то не чуди имајући у виду која се све имена налазе на листи. Имамо најјачу листу у Србији и очекујем убедљиву победу 3. априла, како на председникчким тако и на парламентарим изборима. Ми градимо своју кампању на резултатима које смо постигли, на оном што смо урадили до сада, али и на планове шта ћемо урадити у будућности. Не обазиремо се на јефтине пропаганде и увреде које долазе на наш рачун. „Александар Вучић -заједно можемо све“ је победничка листа – рекао је Ковачевић.

ГЗС/ГМ пресс




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.932.968 посета
Тренутно на сајту: 321 посетилац(a)