Крај успешне сезоне: ФК „БИП” први у свим категоријама 



 
Крај успешне сезоне: ФК „БИП” први у свим категоријама
Trenutno na sajtu: 521       |       Podeli:
09.12.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Фудбалски клуб „БИП” успешно је привео крају ову сезону. Председник клуба Ненад Станковић
ФК „БИП” прославио крај успешне сезоне, фото: ГЗС

презадовољан је резултатом јер су обе категорије на врху табеле.

Председник клуба Ненад Станковић

„Можда једна од најквалитетнијих година од мог доласка у клуб, а овде сам 13. Враћамо се на неки колосек и са неком позитивном енергијом и новом снагом. Надам се да ова година може само да нам буде подстрек за нешто што нас чека у 2020. На лето би требало да обе категорије уђу у виши ранг такмичења, а тада нас очекује позамашан посао. Највеће задовољство ми је школа фудбала за најмлађе и када на лицима дечака видим осмех и да долазе са задовољством. То је још у почетној фази, мислим да су ти први кораци које смо ми направили са њима доста позитивни и да сваког дана све више дечака долази. Већи бум очекујемо на пролеће, јер тада ћемо на нашим теренима, где имамо завидну инфраструктуру, омогућити деци да науче најраније фудбалских корака. А нама је битно да они у животу постану добри људи”, рекао је Станковић.

Директор млађих селекција ФК „БИП” Милутин Маришић

Директор млађих селекција ФК „БИП” Милутин Маришић већ десет година сарађује са најмлађима. „Мислим да сада заокружујемо причу која је плод четворогодишњег рада. Наравно увек може боље, следеће је улазак у виши ранг такмичења. Такође правили смо прелазни период и пробали да одиграмо пар утакмица са екипама из тог ранга и успели смо у томе тако да и у другом делу првенства можемо направити исте резултате. Мирко Радовановић и Иван Ђоковић који су добро закорачили у тренерске воде и на добром су путу да постану тренери какви су били играчи. Радовановић ових дана у Сарајеву завршава за лиценцу и мислим да ће допринети квалитету а касние можда и рад са сениорима. Став у нашем у клубу је да деце до десет година немају такмичење у смислу турнира, јер желимо да њихово детињство буде на првом месту. Касније следи предтакмичарски период, то су дечаци 2006. и 2007. који би требало за пола године да постану пионири”, казао је Марушић.

Лука Илић и Матија Маленовић


Лука Илић на позицији штопера игра у ФК „БИП” у селекцији кадета. „Мислим да од лета од како смо се састали за припреме за нову сезону смо одлично радили и то погазали и са овом полусезоном. Имамо 12 победа и једну нерешену утакмицу. Мислим да су моји саиграчи сјајно играли сезону и да ће тако наставити. Имамо тренинге до краја децембра затим следи пауза због празника и 25. јанура се састајемо и крећемо са припремама за наставак полу сезоне”, наводи Лука.

Задњи везни играч у омладинској селекцији ФК „БИП” Матија Маленовић задовољан је како је протекао завршетак ове сезоне, и каже да су на пола пута да остваре циљ који су поставили на почетку сезоне.
„После паузе пуном паром настављамо са тренинзима како би остварили зацртани циљ. Имам још годину и по дана у омладинцима, па потом бих волео да постанем првотимац. Генерација 2001. и 2002. је врло квалитетна генерација као и кадети 2003. и 2004”, рекао је Матија који је прошле године дошао у БИП из Борца где је био десет година.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.296.918 посета
Тренутно на сајту: 521 посетилац(a)