Парезановић: Ко је Горан Давидовић и откуд баш у Дверима? 


Sunčan i topao poslednji dan aprila             

 
Парезановић: Ко је Горан Давидовић и откуд баш у Дверима?
Trenutno na sajtu: 414       |       Podeli:
01.06.2018 | 0 коментар(а)



Још увек се не смирују страсти након што је Комисија за именовање улица донела одлуку да се приступна саобраћајница у Прељини назове по Петеру Келену,

немачком бизнисмену и власнику компаније Форверк. Посланик у Скупштини Србије и повереник СНС у Чачку, Марко Парезановић, истиче да је улица Петера Келена била још један повод за тренирање квази патриотизма и скупљање јефтиних политичких поена. Парезнаовић сматра да су у ту сврху Двери су "изнајмиле" Горана Давидовића, који себе представља као стручњака који штити историју града од политичара. А он се запитао да ли је баш тако, јер чињенице показују другачије.

 

“ Горан Давидовић је итекако био активан током кампање за председничке изборе у служби Вука Јеремића. Изборни фијаско је тешко поднео па је на свом фејсбук профилу видно резигниран оптужио Чачане за свој неуспех, посебно на оне како их он назива "дошљаке". И не само то, већ је запретио политичким противницима да ће свим средствима бити скинути са власти.

Фото: принтскрин

Да има "пик" на Чачане родјене ван Чачка показао је још једном, обративши ми се на фејсбуку, поводом моје иницијативе да Бошко Обрадовић и Горан Давидовић добију улицу у Чачку чим инвестирају 50 милиона евра и отворе 1000 радних места. У првом обраћању одмах ми је ставио до знања да је он Чачанин, а да ја припадам Ерчегама. Такодје рекао ми је да живим на народној муци, иако је и сам запослен у јавном сектору на неодредјено време. Нејасно је и како мене сматра политичаром, а сам се активно бави политиком?

 

Фото: принтскрин

Ако се чудите откуд баш фолирант Давидовић у Дверима, не треба да вам буде чудно јер су Двери одавно познати по шовинистичкој политици. То сам осетио лично у ТВ дуелу са Бошком Обрадовићем који ми је тада рекао да ја нисам чачански посланик јер нисам родјен у Чачку, док он то јесте јер је родјен у Вранићима. Не тако давно одборник Двери Дјордје Шипетић такодје на фејсбуку, назвао је гласаче СНС дегенима и малоумницима.

 

Фото: принтскрин

Морам нагласити да су све наведене објаве биле јавне, да их је видело неколико хиљада људи, а да постоје и даље на овој друштвеној мрежи. За разлику од намонтираних приватних четова које нико никад није видео, а којима су глупаво покушали да ме дискредитују.

 

Градјани Србије не могу бити дељени на основу било ког личног својства. Нико од нас не може да изабере место родјења, родитеље, боју коже, у некој мери и религију. Поделе медју градјанима на основу оваквих личних својстава биле су могуће једино у време Хитлерове Немачке. Зато још једном апелујем на целокупну јавност, медије и градоначелника Чачка да најоштрије осуде овај вид помрачења мозга људи који се боре да добију моћ одлучивања у друштву.

 

Сваки градјанин Чачка има право да се пријатно осећа у свом граду и нико не сме да га вредја и омаловажава зато што је родјен овде или онде и зато што је гласао овако или онако. Они политичари који мрзе свој народ јер нису добили подршку од њега, имају озбиљан проблем у својим главама. Они не мрзе само странце, непријатеље Србије и слично, они мрзе сваког око себе ко је другачији од њих. Њих мржња једе изнутра и такви појединци су јако опасни по друштво. Супроставити се таквима сматрам својом цивилизацијском дужношћу од које никад нећу одустати”, написао је Марко Парезановић у Саопштењу за медије.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.679.796 посета
Тренутно на сајту: 414 посетилац(a)