Ovekovečena ljubav na bilbordu - Nesvakidašnji gest jedne Čačanke 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Ovekovečena ljubav na bilbordu - Nesvakidašnji gest jedne Čačanke
Trenutno na sajtu: 352       |       Podeli:
19.07.2023 | 1 коментар(а)



Čačak - Brojni gestovi, iznenađenja i sitnice svakome znače, ali kada se neko odluči da izjavi ljubav preko bilborda to ne može da ostane nezapaženo.



Tako je društvene mreže danas preplavila fotografija jedne Čačanke, koja je želela da ostane anonimna, a koja je svom dečku čestitala rođendan na neobičan način.

„Za pravu ljubav je potrebna hrabrost.. Rekli smo zauvek ...zar ne?.. A ja tebi uz našu pesmu od Lexington benda Dugujem ti sebe želim srećan rođendan, znaš ko te voli najviše.”

„Cenite život... Samo je jedan... Ja sam neko ko sebe daje u svemu 100posto maksimalno, i kad volim volim svim srcem, i nek svi stanu protiv mene ja sam uporna i ne odustajem..."- izjavila je ova ova zaljubljena čačanka. 

Indetitet devojke poznat redakciji.

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti bilbord cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Rade

    Po Ljubić keju neki zaljubljenik u neku Anđelu upropastio desetine fasada i javnih površina.
  • Goran

    Pa evo mu ideja lepa da iskaže ljubav na lep način.Svaka čast za devojku ,i za ovako lep gest. Za svaku pohvalu .Vidi se da je dosta truda uložila



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.548.031 посета
    Тренутно на сајту: 353 посетилац(a)