Борац против Златибора за останак у најјачем рангу регионалне кошарке 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Борац против Златибора за останак у најјачем рангу регионалне кошарке
Trenutno na sajtu: 494       |       Podeli:
23.04.2022 | 0 коментар(а)



Чачак – Чачански Борац ће данас у храму кошарке поред Мораве имати малтене ревијалну

утакмицу са Морнаром из Бара, јер се оно што није зависило од њега, да Мега изгуби од незаинтересоване Крке у Словеније, није догодило и сада ће, уколико жели да и следеће сезоне бије битке са најбољима у региону, морати да у међусобном скору буде бољи у баражу од Златибора.

Златиборци су освајачи титуле у АБА 2 лиги и сигурно је да су у налету форме пред бараж мечеве.

Чачанима се није посрећило да победом против Морнара и уписивањем два бода у том мечу и дефинитивно пребрину све бриге око опстанка у друштву најбољих тимова региона.

Тим Марка Мариновића свакако је заслужио да буде у елитном друштву и то је много пута доказао током сезоне, ипак, зашто то и није већ обезбедио, питање је за дубљу стручну анализу, али је јасно да у неким мечевима кошаркаши Борца нису били власници среће, као што је свима јасно да готово целу полусезону наступају без повређеног центра Саве Лешића.

Мариновићеви момци форсирају лепу кошарку, играју са пуно шутева, донедавно су били најефикаснија екипа у тројкама итд., па би било изненађење да најкошаркашкији град бивше Југославије не нађе своје место међу елитом догодине.

Утакмица Борац – Морнар игра се данас у 17.00 поред Мораве.

Бараж са Златибором на програму је наредне суботе, 30. априла, а мечеви су и 4. и 8. маја.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kosarka borac zlatibor rang cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.257.609 посета
Тренутно на сајту: 495 посетилац(a)