Sve je spremno za sutrašnji spust Drinom - veliki broj plovila krenuće iz Rogačice do Ljubovije 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Sve je spremno za sutrašnji spust Drinom - veliki broj plovila krenuće iz Rogačice do Ljubovije
Trenutno na sajtu: 457       |       Podeli:
07.07.2023 | 0 коментар(а)



Ljubovija - Ljubitelji splavarenja i dobrog provoda na vodi sa nestrpljenjem očekuju još jednu Drinsku regatu u Ljuboviji zakazanu za sutra.



Prema rečima organizatora sve je spremno da se sutra u 10 časova najlepšim delom reke Drine od Rogačice do Ljubovije rutom dugom 40 kilometara spusti veliki broj plovila.

„Pripreme su u samom finišu, gosti nam već pristižu, kao i prethodnih godina očekujemo veliki broj posetilaca koji će uživati u lepotama Drine i Ljubovije. Što se tiče smeštajnih kapaciteta sve je već rezervisano, i to ne samo u Ljuboviji nego i u susednim opštinama, tako i u Bratuncu u Republici Srpskoj smeštajni kapaciteti prebukirani su zbog sutrašnjeg spusta. I u našoj opštini i u Bajinoj Bašti nema više slobodnih čamaca, tako da očekujemo sutra jednu uspešnu manifestaciju i dobar provod za sve one koji dođu, a nadamo se i da će nas poslužiti lepo vreme", rekla je Jelena Tešić direktorka TO Ljubovija.

Zabavni program u okviru Drinske regate traje već nekoliko dana unazad, a koncerti poznatih izvođača počeli su 5. jula.

Drinska regata u Ljuboviji jedna je od najmasovnijih i najstarijih manifestacijama na vodi u Evropi i svake godine okupi veliki broj turista iz Srbije i regiona.

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti ljubovija spust drina

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.359.475 посета
Тренутно на сајту: 458 посетилац(a)