Prodaje se petnaest placeva za porodične kuće na „čačanskom Dedinju”, cena više nego pristojna 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Prodaje se petnaest placeva za porodične kuće na „čačanskom Dedinju”, cena više nego pristojna
Trenutno na sajtu: 440       |       Podeli:
19.03.2024 | 0 коментар(а)



Čačak - Sve više građana u potrazi je za placevima na kojima bi sagradili porodične kuće.



Cena placeva je različita od dela do dela grada, ali bez sumnje najlepši pogled pruža se sa Ljubić brda, odakle se Čačak vidi kao na dlanu. Sve manje je takvih lokacija na prodaju i trenutno jedina parcela koja će biti za koji dan u prodaji je u ulici Starčevića put koja je udaljena oko 2,8 km (nepuna tri kilometra od centra grada).
„Tačno je da prodajem, radi se o parceli od 73 ara koju parcelišem na placeve. Placevi su od pet ari ali zainteresovani kupci mogu po želji odvojiti i više, 10, 15 ili 20 ari. Svi placevi imaju poseban ulaz, a donji deo se oslanja na saobraćanicu koja će se uskoro graditi”, kaže prodavac Dragan Šišović.

Zanimljivo je da je cena veoma povoljna, Šišović kaže da je oko 2 500 evra po aru, ali ako se uzima veća površina cena će biti znatno jeftinija. Ono što je važno to je da uz samu parcelu prolazi kompletna infrastruktura, voda, struja, gas i kanalizacija. Škola je na deset minuta hoda, novosagrađeni Dom zdravlja u Ljubiću na nepun kilometar od lokacije, a malo dečije igralište podignuto je pre dve godine neposredno uz parcelu. Ovakve lokacije udaljene na pet minuta od centra grada na blagom uzvišenju veoma su privlačne i atraktivne za sve one koji žele da podignu porodičnu kuću sa predivnim pogledom i placeom okruženim hrastovom šumom.

Nije praksa da ostavljamo telefon prodavca ali ovog puta učinićemo izuzetak, tako da zainteresovani mogu kontaktirati vlasnika za sve informacije na broj 062 80 89 038.


GZS

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti cacak plac prodaja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.328.322 посета
Тренутно на сајту: 441 посетилац(a)