Почело одбројавање, све је спремно за Дринску регату у Љубовији 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Почело одбројавање, све је спремно за Дринску регату у Љубовији
Trenutno na sajtu: 393       |       Podeli:
30.06.2017 | 0 коментар(а)



Љубовија - Све је спремно за предстојећу шеснаесту Дринску регату у Љубовији, која се традиционално организује друге суботе јула-8.јул 2017.године.

Смештајни капацитети су попуњени и тражи се лежај више. Влада изузетно интересовање за пловидбу, изнајмљивање пловила и смештаја. За све учеснике и посетиоце припремљена је добра забава и то 7. јула у 21:30 концерт Џенана Лончаревића, 8.јула у 21:30 концерт Лексингтон бенда. Улаз на концерте, који се одржавају на помоћном терену ФК "Дрина" је бесплатан.

Директорка Туристичке организације Љубовија Слађана Грујичић додаје да ће за добар провод на води бити задужени трубачи, који ће пловити заједно са учесницима.

,,Такође треба напоменути да је Дунав осигурање спонзор полисе осигурања за све учеснике који се пријаве. Зато апелујемо на учеснике пловидбе да се што пре пријаве за осигурање на број телефона 015/561-050, маил:office@tolj.rs или лично у ТО Љубовија. Потребни подаци су име, презиме, број личне карте и пребивалиште”, рекла је Грујичић.

Она додаје да сви учесници поштују обавезна правила пловидбе која се могу наћи на сајту ТО www.tolj.rs .

“Пловимо од Рогачице до Љубовије. Старт је у 10:00 часова 8. јула у Рогачици, одмор и окрепљење на пола пута у Горњој Трешњици, циљ у Љубовији. То је 40 км пловидбе најлепшим делом тока реке Дрине и доживљај који ћете памтити целог живота. Позивамо све љубитеље природе, сплаварења и доброг провода да 8. јула плове са нама и викенд када је регата у Љубовији резервишу за посету нашем крају”, истакла је Грујичић.

Ред вожње за Рогачицу 8.јула:

-7:30 аутобус "Ластра" полази са Соко града;

-8:00 часова аутобус "Ластра" полази од хотела "Дринска ласта";

-8:00 часова аутобус "Ластра"полази од раскрснице код Мотела у Љубовији.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.257.588 посета
Тренутно на сајту: 394 посетилац(a)