Novi metri asfalta u Milanovačkim selima - Srezojevci dobili nov put 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Novi metri asfalta u Milanovačkim selima - Srezojevci dobili nov put
Trenutno na sajtu: 484       |       Podeli:
19.06.2023 | 0 коментар(а)



Gornji Milanovac - U okviru infrastrukturnih radova na području opštine Gornji Milanovac uveliko se radi na asfaltiranju lokalnih putnih pravaca.



Deonica puta koja je od izuzetnog značaja za meštane Beršića, Srezojevaca i Galiča kao i meštane većine gornjih sela, konačno je dobila asfalt. Radove je obišao predsednik opštine Dejan Kovačević sa svojim saradnicima.

-Mi smo već nekoliko godina radili na asfaltiranju ove deonice puta koja prolazi kroz Srezojevce, Galič i izlazi u Brezni. Put povezuje više mesnih zajednica tako da sada imamo jedan prsten kompletno asfaltiranih lokalnih puteva. Kada krenete od Savinca sa jedne strane ili sa druge strane, ako idete od Beršića možete da izađete na Teočin. Iako povezuje više sela, ovaj put nikada nije bio asfaltiran. U pitanju je deonica nešto duža od 600 metara čija je vrednost četiri i po miliona i kompletno je finansirana iz sredstava Opštine Gornji Milanovac. Mi smo započeli radove na čitavoj terotoriji naše opštine. Ove sedmice nastavljamo i u Lipovcu, Družetićima kao i u Dragolju. Na sledećoj sednici opštinskog Veća donećemo odluku koliko ćemo još lokalnih i nekategorisanih puteva moći da uradimo u ovoj godini. Ono što je bitno reći, jeste da je novac u budžetu opštine Gornji Milanovac obezbeđen za sve infrastrukturne radove - istakao je predsednik Kovačević.

Izvođač ovih radova je preduzeće AR Gradnja doo Beograd, a radovi se izvode u skladu sa planiranom dinamikom.


GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti cacak asfalt srezojevci gornji milanovac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.345.114 посета
Тренутно на сајту: 485 посетилац(a)