Ово су цене смештаја на најпосећенијој српској планини 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Ово су цене смештаја на најпосећенијој српској планини
Trenutno na sajtu: 400       |       Podeli:
20.12.2020 | 0 коментар(а)



Чајетина - Током летњих месеци Златибор се и у неповољној години показао као сигурна оаза одмора за све људе жељне бега од градске вреве и свакодневних
Познате цене смештаја на једној од најпосећенијих српских планина, фото: РИНА

обавеза, а судећи по већ великом интересовању туриста неће бити другачије ни за предстојећу зимску сезону, пише агенција РИНА.


"Понуда за предстојеће празнике и зимску сезону је разнолика. Има ту аранжмана за различите категорије гостију, а за свачији џеп. Добростојећи љубитељи одмора у луксузним хотелима мораће да издвоје од 76.000 динара за аранжман од три ноћења (за две особе) у најлуксузнијем хотелу на Златибору, док се цене новогодишњих пакета у хотелима са четири звездице крећу већ од 21.500 динара у двокреветној соби (по особи) па све до 65.000 динара за боравак у апартману. Сви хотелски аранжмани су на бази полупансиона и укључују коришћење додатних садржаја као што су спа и wеллнесс центри, фитнес центри, играонице", кажу у Туристичкој организацији Златибор.


У коначиштима и пансионима тродневни аранжман могуће је резервисати по цени од 20.000 динара за две особе, па до 40.000 динара за смештај породице у мањем апартману, док поједини објекти нуде смештај од 20 евра по лежају са укљученим доручком.


За госте са нешто скромнијим буџетом на располагању је разноврсна понуда смештаја у бројним апартманима домаће радиности. Цене у великој мери зависе од величине апартмана, броја особа, опремљености и локације. Тако се најам апартмана за новогодишње празнике креће од 50 до 65 евра по дану у нешто скромнијем смештају, док се боље опремљени и луксузни апартмани могу изнајмити од 70 евра и више. У понекој кући за одмор још увек се издају појединачне собе, а цене се крећу од 10 до 15 евра по лежају.

Зима на Златибору доступна за свачији џеп, фото: РИНА


„Има позива свакодневно, људе интересују цене смештаја за Нову годину и зимски распуст. Већину апартмана смо већ попунили за празнике. Каква год била ситуација гости Златибор препознају као безбедну дестинацију. Широка је ово планина, има довољно места за све“, каже мештанин који се издавањем апартмана на планини бави дуги низ година.


На Златибору је све спремно за предстојећу зимску сезону. Очекује се отварање сезоне скијања у Ски центру ’’Торник’’, пуштање у рад најдуже панорамске гондоле, а центар Златибора и Краљев трг добили су потпуно нови изглед. Уз поштовање свих епидемиолошких мера, гости Златибора могу уживати у његовим лепотама, јер је ова планина пуна скривених и неистражених чуда, спремна да широм раширених руку прихвати све који пожеле да се препусте њеним чарима.

ГЗС/ РИНА

 
 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


amestaj zlatibor cene planina

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.341.168 посета
Тренутно на сајту: 401 посетилац(a)