Ко и зашто загађује Чачане, и зашто им нико не верује! 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Ко и зашто загађује Чачане, и зашто им нико не верује!
Trenutno na sajtu: 333       |       Podeli:
15.01.2023 | 0 коментар(а)



Већ данима,месецима и годинама двојица људи предвођени маторим бркатим хомосексуалцем и леченим наркоманом покушавају да спиновањем,

 лажима и манипулацијама наметну причу о тровању, о криминалу и  утисак да нам никад није било горе. Стара је то мантра и занат који је матори перверзњак научио у страним амбасадама још у време Милошевића а у својим сулудим намерама нашао је најбољег и можда јединог следбеника, леченог наркомана који је очигледно само залечен.

Већ данима слушамо како  нас свака сумаглица  у  зимске дане потрова до последњег, како се краде и расипа на све стране и како овде  пушка једино може да реши све проблеме и како ће они јелте да апсе затварају и линчују!

А да их човек здравог разума на улици приупита само неколико ствари, ради поређења, тешко да би имали одговор.

Па зар ,,брко“ није био лоповлук кад си крао нафту све за демократију од овог јадног народа, зар је било све по закону када ти је сваког месеца један назови градоначелник  три године уплаћивао по 160 000 на рачун и то сваког месеца, нису ли ту милиони у питању и јел би ти неког  таквог поново хтео, кад већ смењујеш ,,мозгоњу“ сваког дана?  Да ли Вам је био чист ваздух кад су се сатима истакале цистерне мазута на сваком ћошку?  Ко Вам је сада баждарио апаратуре са којима машете и плашите народ позивајући на узбуну, тојест револуцију? Зар вам је хохштаплери било све савршено кад је на бироу било 12000 Чачана који су вапили за било каквим послом? Да ли сте можда  ових дана пребројавали колико их је тамо, чини ми се да имате везу?!

Јел се сећате завејаног Рудника и путешествија од два три сата до престонице, за колико данас стигнете тамо?  Колико имате сјајних фабрика данас у Чачку, колико индустријских зона, колико нових путева? Јел вам драже блато поред Мораве  или променада којом и ви се шеткате,видеше Вас? Како Вам данас изгледа центар Чачка, лепши или ружнији, него онај ваш уништени и рупама поплочан?  Иза Вас је остало ,,појило“ а данас свуда около пешачке зоне, прелепи објекти , уређене клисуре... Да ли је довољно?  Није, мора још, али никако са Вама, ви сте овом Граду и народу  са вашим активизмом , објективним писанијем  обукли лудачку кошуљу. Неће Вас нико, залуд сте тупили оловке и качили постове да се на Српску Нову годину  и уочи Светог Василија нико не појави на Тргу јел то је за сељаке, сељана и  тровачница...

Пет дана са једног локалног портала и фб странице трајала је негативна кампања против организовања дочека Српске нове године. Чачани нису поверовали у тровања и њихове лажи. Ова слика све говори.

Није бркати билмезу и ти залечени хохштаплеру,.. прелепо је било, нико огребан, сви уживали и понели дивне утиске и отишли пуне душе. А Ви би могли да са активирате, и за сваки случај обновите бар једну собу на одељењу Болнице које је најбоље  за вас поремећене, злобне и покварене...Нема ту ни смога, ни народа ни мозгоња ни нас обичног и нормалног света који воле свој Град  да Вам сметају...Видите ли да Вам нико не верује бруке једне људске и моралне наказе!

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.444.027 посета
Тренутно на сајту: 333 посетилац(a)