Jelesijević – idem na izbore da pobedim, svi me se plaše! 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Jelesijević – idem na izbore da pobedim, svi me se plaše!
Trenutno na sajtu: 449       |       Podeli:
27.03.2024 | 7 коментар(а)



Čačak - Kako stvari stoje Pavle Jelesijević odlučio je da preuzme vlast u Čačku. U fazi je osnivanja grupe građana, pozvavši ujedno sve da se priključe i pruže podršku listi

koja će, kako tvrdi, sigurno preuzeti vlast.

„Obećao sam da ćete imati opciju na lokalnim izborima u Čačku za koju ćete moći da glasate, koja je protiv ove nakaradne vlasti, koja će se boriti za ljude koji žive u našem gradu, za ovaj grad”, kaže Jelesijević.

Od žestokog naprednjaka do opozicionog aktiviste

Iako je tek svršeni student, bez dana radnog staža iza Jelesijevića je dug „politički” put koji je prešao. U politiku se uključio 2010. godine kada je postao član Srpske napredne stranke i tu se kao vatreni omladinac dokazivao sve do 2019. godine kada je dobio ispisnicu. Međutim, do današnjeg dana oprobao se u još nekoliko partija kao simpatizer. Najpre je, kako kaže po nagovoru tetke,  podržao osnivanje odbora Zdrave Srbije, ali njegova ubeđenja izgleda da je Stamatović odbacio. Nedugo zatim priključio se podršci Đilasu u Čačku ali ni tu nije našao plodno tlo pa je očigledno odlučio da se sam oproba.

Tetka iz Kanade ili?

Ako je Jelesijeviću, kako tvrdi glavni cilj borba protiv korupcije, onda mora jasno odgovoriti sugrađanima na sledeća pitanja:

- S obzirom na to da je tek svršeni student, da se i dalje vodi na birou za zapošljavanje, kako je stekao imovinu vrednu na desetine miliona dinara?

- Odakle mu sredstva za novosagrađenu kuću koja, kako stoji u APR - u, nacrtu vredi 16 (šesnaest) miliona dinara u elitnom kraju Čačka?

- Od kojih sredstava je kupio skupoceni automobile marke BMW  ?

- Da li je tačno da nema ni jedan dan radnog staža i od kojih sredstava je kao student  i nezaposleno lice sve to platio ?

 - Ako je , kako tvrdi, sve to zaradio u Americi  za samo nekoliko meseci, treba da objasni kako sa turističkom vizom?

Da sam ja neko, pokrio bih se ušima…

U svojoj kandidaturi Jelesijević za sada ima podršku  par medija. Na prvom mestu je Ozon, čiji vlasnik će se verovatno takođe kandidovati. U tu svrhu su i snimane emisije „Da sam ja neko”  i već tada je bilo jasno da iza svega stoji politička propaganda koju forsiraju pojedini zakulisni politički centri.

Da li će ova politička farsa „upaliti” ostaje da se vidi veoma brzo, na lokalnim izborima. Ako budu glasali svi fanovi i lažni profili sa opskurne fb stranice „Dnevna doza” zajedno sa  anonimnim komentatorima koji seju mržnju u lokalnom tabloidu, onda su Jelesijević i Stojan sigurni pobednici... Ali reklo bi se da su se Čačani već jednom spuštali niz njihovo uže i „umalo se uže ne pretrže” … Kako će biti ovoga puta videćemo. Tačno je da u aktuelnoj vlasti ima onih koji ne zaslužuju da budu ni u mesnoj zajednici, da ima onih koji su tu radi ličnog interesa, ali svi takvi triputa su bolji od ovih „jurišnika” koji u zbiru imaju pune džepove partijskih knjižica, a u glavi …?

 

GZS

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pavle jelesijević izbori cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (7)

  • Dijagnoza

    Ovome ni najbliži članovi porodice ne bi dali dve nacrtane ovce da sačuva. Čovek ima kompleks mesije. Što pre mu neko pomogne, biće lakše i njemu i nama.
  • Cacak

    Neka nabroji ko se njega plasi. Mozda parking sluzba po sto nisu dosli da odnesu kola koja je parkirao coveku ispred kapije. Sram ga bilo.
  • DIJAGNOSTIČAR

    ZA NJEGA NEMA POSLA , OTIŠAO NA AUTO PUT, I RADIO JEDAN DAN DO PODNE, KOKA DA SU GA POLITIČKI TERALI DA RADI. DA SE ČOVEK PREKRSTI, ON DA VODI GRAD , MOJ SAVET JE DA SE KONSULTUJE SA NEKIM STRUČNIM LICEM, NIJE ON KRIV DEČKO ŠTA ĆEŠ...
  • KRIMINALAC

    PA TI SE VEĆ NAPUNIO MAJSTORE ALI ZINULA GUZA JOŠ??? ODAKLE BRE , KAKO BRE BEZ DANA RADNOG STAŽA??
  • Radenko

    Pa šta ćeš da radiš kad dođeš na vlast kad sad ovako drxxš ???!! Dokle smo mi stigli čoveče !!
  • Agent

    Koja služba plaća??
  • Tako je

    Glasamo za celXvog



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.354.302 посета
    Тренутно на сајту: 451 посетилац(a)