У СНС прешла четири функционера ПОКС-а; ПОКС: У СНС прешли раније избачени чланови 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
У СНС прешла четири функционера ПОКС-а; ПОКС: У СНС прешли раније избачени чланови
Trenutno na sajtu: 452       |       Podeli:
13.03.2023 | 0 коментар(а)



У просторијама Српске напредне странке представљена су данас четири нова члана те странке, који су у СНС прешли



из Покрета обнове краљевине Србије због, како су навели, "неоснованих напада на председника Србије Александра Вучића" од стране ПОКС-а и коалиције НАДА.

„Дајемо искрену подршку председнику Вучићу у борби за државне и националне интересе, и очување Косова и Метохије", рекао је досадашњи потпредседник ПОКС-а и повереник за општину Зубин Поток те странке Мирко Глибо на конференцији за новинаре у седишту СНС-а.

У СНС су прешли и члан Главног одбора ПОКС-а и повереник те странке за београдску општину Палилула Драгош Анастасијевић, члан ГО и повереник за општину Земун Предраг Милошевић, као и повереник ПОКС-а за општину Врачар Владимир Голубовић.

Председник Извршног одбора СНС-а Дарко Глишић рекао је да су у коалицији НАДА, чији је ПОКС члан, "лажне патриоте", и да скоро свакодневно добијају позиве њихових разочараних чланова који желе да приступе СНС-у и Народном покрету за државу, који је у оснивању.

„Немојте се изненадити ако се поново сретнемо на конференцији за новинаре оваквим поводом", рекао је Глишић.

ПОКС: У СНС прешли раније избачени чланови

Покрет обнове краљевине Србије (ПОКС) негирао је данас тврдње Српске напредне странке (СНС) да су четири њихова члана прешла у редове напредњака и навео да се ради о људима од којих су неки из покрета искључени и пре годину дана.

„Мирко Глибо је искључен из странке одлуком Председништва још пре месец дана, а Предраг Милошевић бивши председник општинског одбора Земун чак пре скоро годину дана. На делу је злоупотреба целог државног апарата у сврху притиска на чланове ПОКС, да напусте странку јер се снажно одупиремо срамном француско - немачком споразуму", навео је у саопштењу председник ПОКС Војислав Михаиловић.

Он је рекао да ти притисци не дају резултате чим СНС мора да "измишља лажи".

„Овде се ради о бившим члановима, а не о садашњим. Не знам да ли су новопридошли чланови довели напредњаке у заблуду и слагали их да су у нашој странци, али ако јесу предлажем им да свима ускрате оно што су им обећали за прелазак... ПОКС је спреман да медијима достави деталјну документацију ако им је потребна, која потврђује да се ради о бившим члановима ПОКС, а не о преласку у СНС", додао је Михаиловић.

ГЗС/Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


poks stranka sns prelaz

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.324.432 посета
Тренутно на сајту: 453 посетилац(a)