Волонтери из Новог Пазара са донацијама стигли и до нововарошког Дома здравља 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Волонтери из Новог Пазара са донацијама стигли и до нововарошког Дома здравља
Trenutno na sajtu: 427       |       Podeli:
08.07.2020 | 0 коментар(а)



Нова Варош – Фризер из Новог Пазара Решид Ханић заједно са својим колегама, организовао је хуманитаруну акцију,
Фото: ГЗС

којом су донирали неоппходну опрему нововарошком Дому здравља. У оквиру ове помоћи, уручили су троје колица, три инхалатора, близу хиљаду пари рукаваица и маски. Опрема је намењена пацијентима и медицинским радницима ове здравствене установе.

„Настављамо нашу хуманитарну мисију, па ћемо уручити потребну опрему и Дому здравља у Пријепољу“, рекао је Ханић, један од организатора ове акције.

Решид са својим сарадницама Селмом Ханић и Нермом Зечић већ дуже време помаже као волонтер, па су недавно у једном дану преко друштвених мрежа сакупили 36.000 евра.

„Наш циљ је да помажемо, да подстичемо омладину да помогну другима, јер свако од нас може пружити скромни допринос у борби против корона вируса, што угхроженима значи пуно", закључио је Ханић.

Акцију су подржали и Нововарошани који су за кратко време скупили значајна новчана средства од којих је набављена заштитна опрема за лекаре и медицинско особље.

 

Арнел Пучић, фото: ГЗС

„У овој акцији учествовало је око 15 људи, који су се органиозовали, ради се о нашим пријатељима и познаницима са којима смо цео посао завршили за само пар сати, преко телефона“, рекао је фризер Арнел Пучић, један од учесника у овој акцији.

Иначе, ови млади људи до сада су донацијама помогли болнице у Новом Пазару, Сјеници, Тутину, а помоћ ће бити уручена и пријепољском Дому здравља.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


frizeri Nova Varos humanitarna pomoc

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.244.582 посета
Тренутно на сајту: 428 посетилац(a)