Кошаркаши „Златибора” слављенички дочекани у Чајетини 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Кошаркаши „Златибора” слављенички дочекани у Чајетини
Trenutno na sajtu: 496       |       Podeli:
18.04.2022 | 1 коментар(а)



Чајетина - Овим резултатом сте остварили огроман успех и за Србију, и за општину Чајетина

и за све њене становнике, који су свих ових претходних недеља свим срцем били уз вас, казао је педседник општине Чајетина Милан Стаматовић поздрављајући играче, тренере и руководство КК „Златибор” по повратку из Скопља и победе у финалу регионалне АБА 2 кошаркашке лиге.

Општинско руководство наставиће да пружа подршку КК „Златибор”, фото: сајт општине Чајетина

„У име општине Чајетина прво желим да честитам свим кошаркашима, стручном штабу, навијачима, који су стално били уз вас. Захваљујући доброј организацији и атмосфери у клубу овај резултат је постао достижан, чиме сте показали да није неопходно да неки спортски клуб буде у великом граду да би се направио велик успех као овај који сте ви постигли. Било би нам драго да ова екипа још неко време остане на окупу, али разумемо и вашу жељу да се опробате у неким европским клубовима. Знајте да ћете увек имати нашу подршку и увек ћете бити део ове општине, као прави амбасадори Чајетине, Златибора и целе Србије. Сваки становник општине Чајетина, сви инвеститори и спонзори клуба, као и општина Чајетина су стали уз вас, и тако ће и убудуће бити”, истакао је Стаматовић.

Захваљујући се на подршци свима из клуба, општини Чајетина и навијачима, капитен и најкориснији играч „Златибора” Душан Кутлешић је рекао да су и он и сви његови саиграчи уживали у играма у овој сезони.

Капитен и најкориснији играч „Златибора” Душан Кутлешић , фото: сајт општине Чајетина

„Из тога је произашао успех у оба лигашка такмичења у којима смо учествовали. Хвала свим саиграчима, и са поносом могу да кажем да смо били једна права екипа”, рекао је Кутлешић.

Тренер КК „Златибор” Страјин Недовић се овом приликом захвалио својим кошаркашима, који су из дана у дан исписивали историју КК „Златибор” и историју општине Чајетина.

„Овај успех је многима изгледао као немогућа мисија, али након свега, ми смо стекли једно невероватно поштовање, првенствено због освајања кошаркашке лиге Србије и регионалног АБА 2 такмичења. Захвалио бих се општини Чајетина, која је најзаслужнија за све успехе које сада постижемо, и обећавам да ћемо дати све од себе како бисмо обезбедили пласман у АБА 1 лигу”, поручио је Недовић.

Спортски директор клуба Александар Јевђић се захвалио председнику општине Чајетина Милану Стаматовићу и руководству општине на свеобухватној подршци, на прилици коју су им као спортистима дали како би постигли овај успех, и истакао да је поносан што је део ове екипе.

„Поносан сам на ове момке који су дисали сви за једног и један за све, као прави колектив”, закључио је Јевђић.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cajetina kosarkasi zlatibor docek aba2

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • ZOXX

    ZLATNIBORCI



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.985.368 посета
    Тренутно на сајту: 497 посетилац(a)