За крпљење рупа, шумске и атарске путеве планирано 16 милиона динара 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
За крпљење рупа, шумске и атарске путеве планирано 16 милиона динара
Trenutno na sajtu: 565       |       Podeli:
06.03.2023 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Пријепољски већници донели су одлуку о расписивању јавне набавке за крпљење ударних рупа на путевима и улицама на територији општине

као и јавне набавке за хитне интервенције у земљаним радовима. Усвојен је и програм рада Савета за безбедност саобраћаја за 2023. годину а већници су разматрали пројекте јавне расправе.

За крпљење ударних рупа, шумске и атарске путеве и хитне интервенције буџетом општине Пријепоље укупно је планирано 16 милиона динара.

-Покушавамо да убрзамо све радове који не морају да чекају. Дали смо налог Одељењу за инвестиције и јавним набавкама да расписују набавку за крпљење ударних рупа, јер сад ће се појавити после зиме, нећемо чекати јесен то да урадимо. За то је планом предвиђено 7 милиона. За шумске и атарске путеве предвиђено је 4,5 милиона и ту расписујемо набавку. Расписујемо набавку и за хитне интервенције, мада због свих дешавања и ванредне ситуације мислим да ћемо та средства брзо истрошити – истиче Драго Попадић, председник општине Пријепоље.

Разматрани су пројекти јавне расвете за које ће се пројектно-техничка документација радити приоритетно, онде где су грађани поднели захтеве а усвојен је План и програм рада Савета за безбедност саобраћаја за 2023. годину.

– Циљ је да се сва средства предвиђена за ову намену потроши. Оно што планирамо јесте постављање ограда код школа у Ратајској и Бродарево, постављамо успориваче брзине, набавићемо возило за полицијску управу, ранчеви, аутоседишта за бебе и све остало што је у складу са Планом и програмом за који чекамо сагласност од Агенције за безбедност саобраћаја – објаснио је Попадић.

 

 

ГЗС/ПП Медиа

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


putevi prijepolje rekonstrukcija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.636.908 посета
Тренутно на сајту: 565 посетилац(a)