Велики успех Музичке школе у Чачку: На такмичењу за најбољи средњошколски часопис у Србији освојила треће место 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Велики успех Музичке школе у Чачку: На такмичењу за најбољи средњошколски часопис у Србији освојила треће место
Trenutno na sajtu: 427       |       Podeli:
26.01.2022 | 2 коментар(а)



Чачак - На такмичењу за најбољи средњошколски часопис у Србији, које је организовало Друштво за српски језик и књижевност Србије,

чачанска Mузичка школа Др Војислав Вучковић освојила је треће место.

" Поносни смо што је први број часописа наше музичке школе признат и награђен на овом престижном такмичењу. Жеља нам је да „Музичар“ постане традиционално издање у коме ћемо, кроз сталне рубрике, приказивати успешан рад у годинама које следе", рекао је директор школе Јован Тошић.

Јован Тошић, директор Музичке школе, Фото: ГЗС

Он је додао да је у овој школској години направљен корак даље објавњивањем првог броја часописа ове школе.
" Музичар, први број часописа представио је професоре, ученике и награде које су освојили на разним такмичењима у току прошле године.
Нису изостављене ни манифестације као ни пројекти у којима смо учествовали", додао је директор школе Јован Тошић.

Фото: Фејсбук

Успешну редакцију часописа поред директора чине проф. Весна Гостиљац, уредник, ученици: Марија Марочик, Марта Радуловић, Елена Глишовић, Јован Пајовић, Ленка Вујанић, Марко Станков, Кристина Курћубић, Ђурђа Радуловић, Јана Столица, Лена Чикириз, Анђела Делић и професори: Предраг Радисављевић, Јована Ресимић, Александра Вучковић, Слађана Јовановић, Данијела Давидовић и Александар Поповић. За графички дизајн био је задужен Предраг Радисављевић.

Ентузијазам, оптимизам и енергија су увек покретачи нашег рада, па и током пандемије, која нас није обесхрабрила у континуираном унапређењу рада школе која у Чачку постоји од 1954. године, рекао је Јован Тошић, директор Mузичке школе у Чачку.

 

 

 

 

 

ГЗС 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


muzicka skola CACAK DR VOJISLAV VUCKOVIC JOVAN TOSIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (2)

  • Marko Arsenijevic

    Bravooo za skoluuu
  • Александар Поповић

    Иако је мој удео био готово миниран да не кажем безначајан,признајем да су професори и колеге издвојили изузетно време да би часопис изгледао па мало је рећи изузетно. Прилози су пажљиво и стрпљиво бирани па написани,ученици су несебично прискочили у помоћ,а на све то визуелно решење колеге Радисављевића дало је завршни сјај који је додатно обогатио ове драгоцене пасусе. Свака част свима вама !
  • Александар

    Мој удео није био миниран,него МИНОРАН



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.759.405 посета
    Тренутно на сајту: 428 посетилац(a)