Вања из Врњачке Бање постала је Дива туризма и Србију ће представљати у Малезији 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Вања из Врњачке Бање постала је Дива туризма и Србију ће представљати у Малезији
Trenutno na sajtu: 419       |       Podeli:
20.04.2022 | 0 коментар(а)



Врњачка Бања - Српски туризам развија се узлазном путањом и бројне се активности спроводе у циљу што боље промоције.
Вања из Врњачке Бање постала је Дива туризма и Србију ће представљати у Малезији, Фото: РИНА

Оно што је наша земља увек са поносом слала у свет јесте лепота, не само природе већ и девојака. Управо, права смотра лепоте и традиције одржана је у Врњачкој Бањи, а најлепше девојке узеле су учешће на такмичењу "Дива туризма". Иновативна манифестација представља туристичку разгледницу Србије и доноси културу и историју српског народа из различитих делова земље, преноси РИНА.
"Девојке се представљају у традиционалној ношњи која датира од средњег века па до данас, њих 14 представља свака по једно место у Србији. То је једна фантастична концепција за додатну пормоцију туризма, а четири девојке које су проглашене за победнице, ићи ће на светска такмичења", рекла је за РИНУ Марина Ђорђевић организатор манифестације "Дива туризма".
Богата култура различитих крајева Србије, ручно рађене ношње и грациозност девојака стручни жири су поставили пред нимало лак задатак.

"Такмичење у ком 14 најлеших девојака Србије, свака представља свој крај одакле долази, заиста нас је ставило на муке, али мислим да је засложено одлуком стручног жирија титулу однела она која је била најбоља међу њима", рекао је Алем Ровчанин, члан жирија.

Лента за овогодишњу Диву туризма отишла је у руке младе Вање Драгојевић. Она похађа Гимназију и планира да упише софтверски инжењеринг.
"Бити Дива туризма, као и у сваком послу ако желите да будете најбољи, то захтева много одрицања, што се показало као тачно. У јакој конкуренцији, нисам очекивала победу, али када ми је указана та част, даћу све од себе да на Мис света у Малезији, Србију промовишем на најбољи могући начин", казала је победница Вања.

Четири девојке које су проглашене за победнице, ићи ће све на светска такмичења, А девојка која је понела титулу Дива туризма престављаће нашу земљу и свој град, Врњачку Бању, у егзотичној Малезији.

 

 

 

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


VRNJACKA BANJA MIS MALEZIJA VANJA DIVA TURIZMA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.044.399 посета
Тренутно на сајту: 418 посетилац(a)