Радови на путној инфраструктури у градским и сеоским месним заједницама 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Радови на путној инфраструктури у градским и сеоским месним заједницама
Trenutno na sajtu: 448       |       Podeli:
17.03.2021 | 0 коментар(а)



Ужице - Упркос лошим временским условима грађевинска сезона, која је ове године почела раније, се не прекида па су претходних дана

настављени радови на крпљењу ударних рупа и реконструкцији градских улица оштећених током зиме, каже Владимир Синђелић члан Градског већа за месне заједнице.

Владимир Синђелић, члан Градског већа задужен за месне заједнице, Фото: Град Ужице

Тренутно се завршавају и радови у неколико месних заједница по уговорима о удруживању који су пренети из прошле године, након чега се радови настављају реализацијом овогодишњних уговора. За ту намену у 2021. години опредељена су средства у износу од око 86 милиона динара од чега једну трећину издвајају сами мештани, а остатак град. Све месне заједнице доставиле су своје одлуке, а у овом моменту Трнава, Дрежник и Луново Село су и уплатиле новац, тако да ће након пороцедуре око тендера у њима кренути и радови, најкасније за двадесет дана“, каже Синђелић и позива и остале да новац уплате што пре како би се и процедуре око расписивања тендера што пре завршиле.

Као и претходних неколико година и ове је у плану да се буџетским средствима града Ужица најмање две градске улице реконструишу комплетно.
У договору са Штабом за ванредне ситуације града Ужица и градоначелницом донета је одлука да се крене у процес вакцинације на лицу места за мештане ужичких села, па су представници савета месних заједница добили задужење да доставе спискове заинтересованих лица.

„Уз одобрење Министарства здравља и у сарадњи са свим надлежним институцијама имунизација сеоског становништва на подручју града Ужица почеће у току наредне седмице“, додаје Синђелић и позива мештане наших села да искористе ову могућност и на тај начин сачувају своје здравље и животе.

 

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice asfaltiranje putna infrastruktura gradske seoske mesne zajednice vladimir sindjelic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.733.078 посета
Тренутно на сајту: 449 посетилац(a)