Пријепољско изигравање закона се обило о главу, Зиндовић занемео,Тандир оптужио полицију за тортуру 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Пријепољско изигравање закона се обило о главу, Зиндовић занемео,Тандир оптужио полицију за тортуру
Trenutno na sajtu: 514       |       Podeli:
23.01.2019 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Јучерашње хапшење само је изгледа врх леденог брега корупције у Пријепољу на коју грађани већ дуже време указују. Ухапшенима су
Нико се не обраћа грађанима након хапшења, фото ГЗС

се по свему судећи обилo о главу прозори од 100 000 по комаду и пакети за социјалу. Међутим слично би се могло догодити и у још неколико државних установа, а није искључено и у самој општини. 

Наиме, инспектори из Kраљева неколико месеци ,,чешљали" су пословање теткине фирме чија је власница у најближем сродству Самира Тандира главнокомандујућег човека из редова СПП и једне од кључних полуга власти председника општине Драгољуба Зиндовића. Шта се пронашло у Туристичкој организацији, где је преко рачуна прешло око више милиона динара тек ће се вероватно видети. Да ли и колико је теткиним предузећима и Санџачкој телевизији мимо конкурса уплаћено са рачуна Дома културе , ЈКП Комунално и осталих буџетских установа такође је под лупом.
До Драгољуба Зиндовића нико од новинара јуче, нити данас није успео да дође нити одговара на мејлове и једино је то за сада учинио Тандир.
И медији и грађани међутим већ дуже време указују на стање у овом граду. Виши суд у Ужицу недавно је изрекао пресуду (ВИДИ ОВДЕ) у којој стоји да је ухапшена директорка незаконито постављена али нико из локалне власти прстом није мрднуо, па се поставља питање како је то могуће, и кога то не занима закон?

Зиндовић најодговорнији, зашто бежи од медија ако није крив?

Нема сумње да је Драгољуб Зиндовић дужан да објасни грађанима шта се догађа, али он избегава као што рекосмо сваки контакт са медијима сем телевизије Санџак на којој сам пита и сам одговара. Занимљиво је да се нико од челника општинске власти (Зиндовић,Кијановић,) није јављао на свој мобилни телефон, нити одговарао на мејлове. Секретарица је јуче  новинару Блица казала да је заузет, док је ГЗС казала да није ту.слични изговори саопштени су и другим колегама.
Међутим сви они хтели или не ипак морају дати одговоре на овај или онај начин. Акција полиције показала је да нема заштићених, а после јучерашњег дана многи који су слепо слушали локалне моћнике и кршили закон неће мирно спавати.
Грађани и данас препричавају догађај у згради општине када је чета полицајаца из Краљева упала у зграду и тражила директорку Центра која се како многи тврде  невероватно осионо понашала одбијајући да поступи по закону и наводно достави тражену документацију, а неки кажу да је чак подигла руку на инспекторку која је проверавала пословање, па се човек просто пита да ли је то могуће? (ВИДИ ОВДЕ)
Ипак канцеларија или ормар начелнице општинске управе била је мала да се сакрије од полиције. А ко је следећи на реду видеће се ускоро.

Стигао одговор Тандира, Љајић и нарко картел криви, полицијска тортура 

У међувремену се огласио председник ОО СПП Пријепоља  самир Тандир који је у одговору на наша питања казао: " Поштовани, апсолутно смо увјерени у невиност Сабире Хаџиавдић, и саосјећамо са њеном породицом која проживљава до сад невиђену тортуру. Она је жртва злоупотребе полиције средњег нивоа од стране појединаца блиских нарко банди Расима Љајића који сада покушавају да му елиминишу политичку конкуренцију. Циљ је да се не бирајући средства сруши власт у Пријепољу. Желимо да вјерујемо у правни систем државе Србије и апсолутно смо убјеђени да ће у судском поступку она доказати своју невиност.
Брутална је неистина да она не испуњава услове за директора. У датом поступку правобранилац није приложио њену потпуну документацију. Срдачан поздрав" наводи се у  мејлу Самира Тандира

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.511.292 посета
Тренутно на сајту: 513 посетилац(a)