Акцијске цене за викенд у Емецети 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Акцијске цене за викенд у Емецети
Trenutno na sajtu: 372       |       Podeli:
10.11.2017 | 0 коментар(а)



Чачак – Београд је претходних дана центар за све произвођаче намештаја који учествују на једном од највећих сајмова у региону.



Бројни попусти и акције доступни су на свим штандовима. Међутим, нису само посетиоци у Београду у прилици да купују по повољнијим ценема јер ће Емецета у Прељини за све своје купце 11. и 12. новембра организовати мини сајам где ће, по речима Данијеле Лукачић, шефице продајног објекта у Чачку, свима бити доступни поједини комади намештаја по акцијским ценама.

Данијела Лукачић, фото: Глас западне Србије

“Све који посете Емецету током викенда очекује супер акција од 30 посто попуста на угаоне гарнитуре, фотеље и клуб сточиће. А није занемраљива ни акција на коју су купци већ навикли јер је често орагнизујемо, а у питању је 25 посто попуста на све телевизоре, затим 15 посто на Candy уградну технику, 10 посто на Bosh фризидере и 30 посто попуста на декоративне јастуке и новогодишњи текстил. ”, нагласила је Лукачић.

Продајни објекат Емецете у Прељини не заостаје за продајним објектима широм Европе, тако да су купцима увек на располагању и новитети и то по приступачним ценама.

"Paridji" тросед са функцијом лежаја, фото: Глас западне Србије

“Оно што би препоручили свима јесте нови “Paridji” тросед који има и функцију лежаја, а доступан је по феноменалној цени од 37, 999 динара, али и дневни боравак “Sevilja”, који се може купити по елементима, а не смемо изоставити нови регал “Ares” који кошта 27, 999 динара”, истакла је Лукачић нове производе који се налазе у понуди Емецете.

Фото: Глас западне Србије

Свим купцима на располагању су и клуб картице које им доносе додатне попусте. А Bosh машина за сушење и прање веша која има најповољнију цену управо у Емецети са Клуб картицом постаје јефтинија.

 

Ниске цене сваки дан, фото: Глас западне Србије

Добри услови плаћања такође не изостају у овом салону намештаја, јер је омогућено плаћање на 12 месечних рата чековима грађана без камате, као и кредитним картицма Банке Интеза такође на 12 рата.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.755.203 посета
Тренутно на сајту: 373 посетилац(a)