Општина Лучани ускоро добија комплетну туристичку сигнализацију 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Општина Лучани ускоро добија комплетну туристичку сигнализацију
Trenutno na sajtu: 489       |       Podeli:
03.09.2018 | 0 коментар(а)



Лучани - На подручју општине Лучани ових дана се изводе финални радови постављања туристичке

сигнализације којом ће бити обележени сви туристички локалитети. Овим пројектом, чија реализација је омогућена захваљујући средствима Министарства за трговину, туризам и телекомуникације, туристички садржаји ће бити адекватно обележени а самим тим туристи ће бити боље информисани о природним и антропогеним вредностима читаве лучанске општине.

 

У Туристичкој организацији " Драгачево" истичу да је ово један од најзначајнијих пројеката у домену туризма и да ће укупно 116 информационих табли убудуће служити као путоказ туристима до жељених локација. Како у Гучи већ постоје знакови усмеравања до туристичких тачака, градску сигнализацију први пут до сада добиће Лучани. Извођач радова предузеће " Сигнал доо" из Сомбора ускоро завршава постављање знакова на свим путним правцима.

Општина Лучани поред Драгачевског сабора трубача, који је носилац туристичке понуде поседује и бројне природне атракције и културне знаменитости које ће на овај начин бити лакше доступне посетиоцима.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.423.942 посета
Тренутно на сајту: 489 посетилац(a)