СНС: Медији у Чачку дотакли дно 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
СНС: Медији у Чачку дотакли дно
Trenutno na sajtu: 349       |       Podeli:
27.09.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Информативна служба Повереништва Градског одбора Српске напредне странке у Чачку

издала је саопштење за медије у којем оптужују локалне медије да нису дали довољно простора у својим медијским садржајима нападима на премијерку Ану Брнабић.

Саопштење преносимо у целости:

“Ових дана портал Озонпресс, чији је власник контроверзни бивши политичар и нафташ Стојан Марковић, наставља да дели лекције о култури и пристојности. То све не би било нимало чудно да поменути портал пре неколико месеци није брутално извређао тек рођену бебу бивше одборнице Скупштине града Чачка. Колико је далеко Марковић отишао у увредама говори и чињеница да је проглашен кривим за кршење новинарског Кодекса од стране Савета за штампу. То не би било толико значајно да сам Стојан није члан тог Савета, у коме иначе седе његови пајтоси, што говори о тежини прекршаја који је Озонпрес направио. Спорни текст је избрисан са портала на захтев Савета за штампу.

Такође, 18. септембра Информативна служба повереништва ГрО СНС у Чачку упутила је медијима саопштење у коме смо говорили о тајкуну Ђилас Драгану и његовој најновијој тајкунско – љотићевској коалицији са Бошком Обрадовићем. Сутрадан је портал Озонпрес одговорио на наше саопштење и ставио се у улогу портпарола Ђилас Драгана и Савеза за Србију. Међутим, када је први преседавајући овог савеза Жељко Веселиновић пожелео да премијерка Србије буде затворена са обдареним афроамериканцем који је тек изашао из затвора и који треба да је задовољи, портал Озонпрес није објавио ни једну реч критике и осуде овог ужасног говора мржње, али зато редовно лепи етикете функционерима СНС-а. Лицемерно зар не?

Руку на срце, у осуди говора мржње опозиционог лидера нису се прославили ни остали медији. Изгледа да и они сматрају да то и није тако страшно. Или им је лакше да не таласају много, да случајно не би добили етикету режимског медија. Најдаље је отишао портал Мораваинфо, чији је уредник уместо јасне осуде позива на силовање, направио паралелу између тог чина и реакције председника Србије који је изјавио да такве бљувотине могу да изговоре само магарци. Па је тако у наслову текста поводом конференције за медије СНС, уместо наглашене осуде позива на силовање, што је била порука конференције, истакнут председников одговор магарцима.

Слично је урадио и Гвозден Николић, власник Гласа Западне Србије. У наслову текста који говори о конференцији за медије у просторијама Градског одбора СНС, ни реч о нападима на премијерку. Ни један једини текст о срамотном чину преседавајућег Савеза за Србију. Ни један једини текст на највећем порталу у Западној Србији. Вероватно је Гвозден био преокупиран вестима о томе шта је доручковао Милан Стаматовић.

Треба рећи и то да готово ни један чачански медиј није пренео саопштење за јавност Градског одбора Српске напредне странке Чачак у коме се осуђује безумни чин једног од лидера Савеза за Србију.

Веома задовољан оваквим извештавањем медија, осуђени чачански силеџија, одборник Двери Александар Танасковић пре неколико дана задовољно је истакао да су медији у Чачку најбољи у Србији, а Гвозден Николић пожурио да се похвали.

Свима нека вам служи на част и дај Боже да никада вашим ћеркама и мајкама нико не пожели да их силује обдарени афроамериканац”.

 

Информативна служба

Градског одбора СНС Чачак

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.198.076 посета
Тренутно на сајту: 350 посетилац(a)