Отварање „Shop park”-a 5. новембра (ВИДЕО) 


Majsko vreme i danas varljivo: Promenljivo oblačno, a u pojedinim delovima zemlje obilnije padavine              Đedović potpisuje memorandum za projekat fabrike solarnih panela              Danas jedni slave Dan pobede nad fašizmom, a drugi - Dan Evrope              Srednjoškolci koji izaberu dualni model će dobijati od države 5.000 dinara mesečno              Crvene mrlje plutaju Limom              Opština Lučani raspisala poziv za predloge kandidata za opštinska priznanja             

 
Отварање „Shop park”-a 5. новембра (ВИДЕО)
Trenutno na sajtu: 247       |       Podeli:
07.10.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Радови на „Shop parku” у Горњем Милановцу напредују одличном динамиком и отварање овог објекта се очекује 5. новембра.

Градилиште је данас обишао и председник општине Дејан Ковачевић и том приликом истакао своје задовољство зато што ће своје радно место, управо овде, наћи 200 а и да ће Милановчани на располагању имати 23 продајна објекта, од којих су неки по први пут у Србији.

Ковачевић каже да је невероватна трансформација у овом делу града за само шест месеци, од када је положен камен темељац за изградњу новог „Shop park”-а.

-Презадовољан сам што објекат овако изгледа али и што ће Милановац напокон добити Тржни центар великог капацитета, а посебно јер одређене радње које ће овде пословати, немају своје продајне објекте у широј околини. Баш због тога очекујемо и велики број купаца из целог Моравичког округа. Значајно је и да смо регулисали саобраћајницу, односно да смо урадили први део улице Мише Лазића, а чим груби радови око објекта буду готови урадићемо и други део улице, како је и договорено. Осим тога што ће бројни светски брендови стићи у Горњи Милановац, што је у овај простор уложено око 8 милиона евра, веома је битна и чињеница да ће око 200 наших суграђана добити посао управо овде у Shop park-у – истакао је Ковачевић.

Александар Пашић, менаџер маркетинга компаније „Bermilton properties“ каже да су сви локали издати, док је у последња 2-3 месеца интересовање било невероватно, доста упита је остало нереализовано због недостатка простора.

-Поносни смо што у Горњи Милановац, осим осталих долази највећи „Маxi“ објекат у овом крају, компанија „Pepco” управо овде отвара свој трећи објекат у Србији, затим велики бренд „Sinsay”, који је ће одговорити на потребе младих потрошача. Међу продајним објектима је „Waikiki”, који ће овде имати највећи простор у овом делу Србије. Микс закупаца је оно што овај Тржни центар чини веома атрактивним и верујем да ће велики број људи са стране наћи разлог да дође управо у Горњи Милановац – закључио је Пашић.

ГЗС

 

 

 

 

 

 

 





PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


shop park gornji milanovac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.575.055 посета
Тренутно на сајту: 248 посетилац(a)