Сребрна плакета Љубовији за добровољно давање крви 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Сребрна плакета Љубовији за добровољно давање крви
Trenutno na sajtu: 381       |       Podeli:
22.12.2022 | 0 коментар(а)



Љубовија - Институт за трансфузију крви Србије сваке године организује свечани новогодишњи пријем у знак захвалности

својим партнерима који су континуирано радили на ширењу идеје важности давања крви у свом окружењу и на тај начин допринели порасту броја давања крви. Пријем је ове године одржан у Пожаревцу, граду који је више од деценије најхуманији у Србији са процентом давања крви изнад пет одсто.
Међу добитницима плакета за добровољно давање крви током 2022. године нашла се и Општина Љубовија. Сребрну плакету Љубовија је добила за друго место у добровољном давању крви у зимској акцији ДДК, током јануара и фебруара ове године. У име Општине (и ОЦК) Љубовија на овом догађају су присуствовали: Александар Реновчевић, члан Општинског већа Општине Љубовија, који је у име председника Општине Љубовија Милана Јовановића преузео награду, Божица Миловановић, председница ОЦК Љубовија и Ненад Павловић, секретар Организације Црвеног крста Љубовија.
У свом кратком обраћању Реновчевић је изјавио да му је била изузетна част што је управо он примио признање и што је добио част да представља свој родни град. Он је нагласио да је ово признање изузетно значајно и да су Љубовијани још једном доказали да су људи великог срца и да је овом месту хуманост нешто готово урођено.

 

 

 

 

ГЗС / Љубовија Инфо




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


LJUBOVIJA CK

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.508.799 посета
Тренутно на сајту: 382 посетилац(a)