Vučić će danas objaviti ime mandatara za sastav nove vlade 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Vučić će danas objaviti ime mandatara za sastav nove vlade
Trenutno na sajtu: 389       |       Podeli:
30.03.2024 | 0 коментар(а)



Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objaviće danas ime mandatara za sastav nove Vlade Srbije, potvrđeno je Tanjugu u Predsedništvu. Nakon detaljnih konsultacija, Vučić je sa liderima vladajuće koalicije doneo odluku o budućem predsedniku Vlade Srbije.
FOTO GZS

Nova Vlada trebalo bi da bude formirana u narednim nedeljama.

Uskršnja čestitku nadbiskupu Nemetu i vernicima

Predsednik Vučić uputio je danas uskršnju čestitku nadbiskupu beogradskom i metropolitu monsinjoru dr Ladislavu Nemetu i svim hrišćanskim vernicima koji Uskrs slave po Gregorijanskom kalendaru.

"Dok se porodice okupljaju da proslave Uskrs, praznik ispunjen najdubljim smislom hrišćanske vere, vreme je da se svi podsetimo na nepresušnu snagu vere, nade i ljubavi, koja nam daje podstrek za sveobuhvatnu duhovnu obnovu.

Na ovaj praznik, koji svetkuje radost i bogatstvo života, setimo se i svevremene pouke o požrtvovanju, iskupljenju i silini vere, koja je uvek spremna na praštanje, duhovni preobražaj i okupljanje oko najviših vrednosti koje nas i čine ljudima, a koje Uskrs na uzvišeni način simbolizuje", naveo je predsednik Vučić u čestitki.

Vučić je istakao da se u vremenima teških iskušenja i neizvesnosti današnjeg sveta, molimo da blagodat Uskrsa osvetli naš put, ulivajući u sva srca mir i nepokolebljivu veru.

Ukazao je da zato i danas, kao i uvek kroz vekove, upravo iz ove neprolazne poruke ljubavi i nade, svi treba da crpimo mudrost i snagu za vremena buduća, u kojima će nam jedini cilj biti dobrobit svih, sloga i mir.

"Neka i ovaj Uskrs bude vreme dubokog duhovnog preobražaja i prilika za suštinsko povezivanje sa večnim istinama koje nas zbližavaju i ujedinjuju. Želim vam svima blagosloven i srećan Uskrs! Neka blagi duh mira, napretka, radosti i dobrobiti ispuni svaki dom, navedeno je u čestitki predsednika Vučića.

GZS/RTV




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ime

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.643.436 посета
Тренутно на сајту: 390 посетилац(a)