Uklanja se popadalo drveće, stabilizovalo se vreme u zapadnoj Srbiji 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Uklanja se popadalo drveće, stabilizovalo se vreme u zapadnoj Srbiji
Trenutno na sajtu: 312       |       Podeli:
19.07.2023 | 0 коментар(а)



Čačak, Gornji Milanovac - Nevreme koje je u večernjim satima zahvatilo zapadnu Srbiju izazvalo je prekide u



snabdevanju električnom energijom , a kako prenosi Glas zapadne Srbije , hiljadu stanovnika ovog dela zemlje ostalo je bez struje.

Većina naselja u Gornjem Milanovcu bez struje

Usled olujnog vetra mnogima su stradali krovovi, odnosno crepovi,a sve što se našlo u dvorištu u trenutku oluje , od stolova, klupa, stolica, završilo je u potoku. Odmah je nestalo struje, verovatno je neki veći kvar koji će u toku sutrašnjeg dana otkloniti, kaže Slobodan Ćirović iz okoline Gornjeg Milanovca.
" Evo sada je ponoć, a pola grada u Gornjem Milanovcu nema struje. Naselja oko Univerzala, Fada , Široko polje, Velereč, Grabovica,Nevade nemaju struje,a u pojedinim domaćinstvima popadali su crepovi i oborene šljive. Na sreću, niko nije stradao,kaže Ćirović za GZS.

Nadležne ekipe noćas na terenu otklanjaju popadala stabla sa čačanskih ulica

Usled jačine vetra, oborena su stabla u Bulevaru Vuka Karadžića,kao i u ulici Svetog Save kod kružnog toka u Čačku a šetači koji su se našli na šetalištu kod gradskog bedema kakvo tvrde, na sreću su izbegli povrede jer su se mnogi našli u blizini drveća koje je vetar lomio.


U pojedinim naseljima i na teritoriji grada Čačaka došlo je do prekida u snabdevanju električnom energijom,pa se očekuje da će nadležne ekipe na terenu što pre otkloniti kvarove.

 

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


OLUJA NEVREME SRBIJA CACAK GORNJI MILANOVAC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.445.335 посета
Тренутно на сајту: 313 посетилац(a)