Недеља богата спортским садржајима, моравички фудбалски дерби у Лучанима, КК Борац против Сплита 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Недеља богата спортским садржајима, моравички фудбалски дерби у Лучанима, КК Борац против Сплита
Trenutno na sajtu: 386       |       Podeli:
16.03.2022 | 0 коментар(а)



Чачак / Лучани - Недеља пред нама доноси богат спортски, фудбалски и кошаркашки садржај,
Илустрација, фото: РИНА

када су у питању екипе из региона западне Србије.

У Суперлиги у оквиру 28. кола лучанска Младост у 16.00 на домаћем терену дочекује Металац из Горњег Милановца.

Својеврсни дерби Моравице биће тест за изабранике Милије Жижића који се налазе у незавидној ситуацији, држе претпоследње место на табели и најближи пратилац им бежи три бода.

Бодови су им неопходни како би успели да након основног дела Суперлиге, у доигравању избегну последња два места која воде у нижи ранг.

Ипак, добра партија Милановчана против шампиона Црвене звезде у понедељак требало би да буде ветар у леђа Металцу за наредне кораке.
На то је скренуо пажњу и шеф струке Жижић који је након утакмице са Звездом казао како је Металац и поред пораза показао велико срце и велико давање, честитајући момцима на залагању.

Младост је 11. на табели, у кудикамо бољој ситуацији у односу на противника, са реалним шансама да ако оствари победе до краја првог дела такмичења игра плеј-оф уместо плеј-аута.

Када је о кошарци реч, екипа Борца, која је прошлог викенда у Чачку забележила осму победу у првенству против фењераша Крке пред домаћом публиком од 77-68, чиме је заузела за сада сигурно осмо место на табели, такође крај Мораве дочекује претпоследњепласирани Сплит.
Утакмица је на програму у недељу у 19.00.

Увертира фудбалу у кошарци у најјачем рангу је утакмица Српске лиге, група „Запад”, такође у недељу у Чачку, у којој Борац 1926 дочекује Слогу 1940 из Бајине Баште.

Обе екипе налазе се при врху табеле и резултат меча могао би да буде наговештај даљег тока такмичења и остварења зацртаних циљева ових екипа. Утакмица се игра на Градском стадиону у Чачку у 14.30.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak lucani sport utakmice fudbal kosarka

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.205.763 посета
Тренутно на сајту: 386 посетилац(a)