Udruženja OSI aktivno učestvuju u razvoju Užica, saradnja na zavidnom nivou 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Udruženja OSI aktivno učestvuju u razvoju Užica, saradnja na zavidnom nivou
Trenutno na sajtu: 395       |       Podeli:
12.04.2023 | 0 коментар(а)



Užice - Aktivnosti koje realizuju udruženja osoba sa invaliditetom od ogromnog su značaja, kako za njihovo funkcionisanje



tako i za širu zajednicu”, istakla je tokom nedavne posete Udruženju cerebralne i dečije paralize i Udruženju distrofičara Zlatiborskog okruga, gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević.

Foto: Grad Užice

Ova poseta bila je prilika da se i nezavisno od obeležavanja posebnih dana u godini posvećenih osobama sa invaliditetom gradonačelnica upozna sa njihovim aktivnostima, potrebama i problemima. Uz zahvalnost na dobroj saradnji ona je još jednom istakla da sva udruženja u gradu mogu računati na punu podršku pri ostvarivanju prava.Želimo da budete aktivno uključeni u dalji razvoj našeg grada. Cilj nam je, da u narednom periodu, rešimo problem fizičkih barijera i olakšamo pristup svim ustanovama kulture, ali i da u saradnji sa našim preduzećima i privrednicima obezbedimo veći broj radnih mesta, jer znamo da je to jedan od gorućih problema. Takođe zajedno ćemo raditi i na rešavanju svih ostalih problema, kako smo to činili i u prethodnom periodu”.

 U ime dva udruženja, gradonačelnici i njenim saradnicima na poseti se zahvalila sekretar Udruženja distrofičara Zlatiborskog okruga Ana Đokić.

“Istakla bih izuzetnu saradnju i sa resornim većnikom i sa gradonačelnicom. Drago mi je što su ovde i izvan datuma kojima se obeležavaju postojanja naših udruženja kako bismo razgovarali o našim aktivnostima i potrebama”.

 

 

 

GZS / Grad Užice




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.781.958 посета
Тренутно на сајту: 395 посетилац(a)