Зукорлић пресрећан, жена му чека бебу 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Зукорлић пресрећан, жена му чека бебу
Trenutno na sajtu: 466       |       Podeli:
02.03.2017 | 0 коментар(а)



Бивши муфтија, а сада народни посланик и лидер БДЗ-а Муамер Зукорлић (47), како „Ало!“ ексклузивно сазнаје, ускоро ће добити осмо дете.

Његова друга супруга Елма Елфић Зукорлић (37), генерални менаџер Интернационалног универзитета у Новом Пазару, за неколико месеци родиће му четврто дете! Занимљиво је да се Зукорлић већ остварио и у улози деде и да има троје унучади. Долазак на свет нове бебе, како сазнајемо од извора блиског Зукорлићу, бескрајно га је усрећио и сматра то божјим даром.

- Пресрећан је. То му је, како се шале његови пријатељи, прво дете од када је постао политичар, а престао у административном смислу да буде муфтија. Зукорлићу је породица увек била на првом месту и рано је почео да је гради. Првом женом се оженио прилично млад, када му је била 21 година. И његов син се оженио са 20 година. Зато и има титулу младог супердеде, како сам воли за себе да каже - каже наш извор. И за његову супругу Елму, како је недавно испричала за један портал, породица је најбитнија.

- Врло често кажем да је жена као птица. Ако се оствари као супруга, као мајка и као пословна жена, лети раширених крила. Не могу да вам кажем да ли је тешко или лако јер поседујем ту врсту енергије да могу да балансирам између породице и пословног живота. Увек ми је био приоритет и одгајана сам на традиционалним вредностима, породица је најбитнија, и ако бих у животу морала да бирам између пословног успеха и породице и деце, увек бих изабрала породицу и децу - рекла је Елма.

Сам Зукорлић за „Ало!“ јуче није желео много да говори о овој теми, објашњавајући да му то вера не дозвољава.

- Код нас по верским, односно духовним исламским прописима, не говори се о томе у јавности док се дете не роди, али када се роди, онда ћемо моћи да причамо - рекао је Зукорлић за „Ало!“.

Иначе, Зукорлић је раније у једном интерјуу за наш лист изнео веома занимљиву теорију о женама...

- Моја теорија је да свака жена треба да од 20. до 30. године роди по петоро деце, а онда да се посвети каријери. То је сасвим могуће, чак и препоручљиво, да на сваке две године роди по једно дете. Таква жена ће сигурно изгледати боље и бити здравија од оне која роди једно од 30. до 40. године. Некада, када су жене рађале по петоро деце, није било болести попут рака грлића материце, рака дојке и осталих тешких болести јер се рађањем обнављао организам. Деца су нешто највредније. Кад рано добијете дете је као када пораните, онда стигнете све да урадите. После 30, када роди децу, жена треба да се посвети каријери. То је логичан редослед, а не овај који имамо данас - рекао је тада Зукорлић.

Извор: Ало, Јелена Ђондовић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.847.880 посета
Тренутно на сајту: 467 посетилац(a)